Σίσσυ Χρηστίδου: Στη Χαλκιδική με τον κούκλο αδελφό της!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται αυτές τις μέρες με την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα η Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Θοδωρή Μαραντίνη πέρασε φέτος το πρώτο καλοκαίρι και πάλι ως single. Βέβαια, μεγάλο μέρος των διακοπών ήταν αφιερωμένο στους γιους της, ωστόσο η Σίσσυ ξέκλεψε και λίγο χρόνο για να χαλαρώσει με τις φίλες της.

Αρχικά μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν η Σίσσυ Χρηστίδου έφυγε με το Φίλιππο Ραφαήλ και τον Μιχαήλ Άγγελο για τα νησιά του Αιγαίου και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα στην Πάρο και τη Νάξο, όπου βρέθηκαν και λίγοι καλοί της φίλοι. Η επιστροφή στην Αθήνα συνοδεύτηκε με έναν αποχωρισμό, αφού τα αγόρια της έφυγαν για το Λονδίνο με τον πατέρα τους Θοδωρή Μαραντίνη κι εκείνη βρέθηκε σε πολυτελές σπα στην Κρήτη με τις φίλες της.

Όσο για το τέλος του καλοκαιριού; Βρίσκει την Σίσσυ Χρηστίδου και τους γιους της στη συμπρωτεύουσα. Ναι, πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Σίσσυ Χρηστίδου πήγε μια βόλτα στην οικογένειά της στη Θεσσαλονίκη και φυσικά βρέθηκε στην όμορφη Χαλκιδική (όπου έκανε και το πάρτι για τα γενέθλια του μεγάλου της γιου).

Εκεί συνάντησε και φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ μοιράστηκε στα Social media και μια φωτογραφία με τον αδελφό της Γιάννη Χρηστίδη. Ο Γιάννης ασχολείται με το χώρο της εστίασης στη Θεσσαλονίκη και διατηρεί καντίνα  -μαζί με τον συνέταιρό του Tάσο Γκουζγκούνη- που έχει το όνομα Jerry’s Foοdtruck και οι λάτρεις του street food την γνωρίζουν καλά.

Ο Γιάννης μάλιστα έχει μεγάλη αδυναμία στην αδελφή του και στα ανίψια του και ήταν αυτός που επιμελήθηκε και την τούρτα του Φίλιππου Ραφαήλ για τα 11α γενέθλιά του!

Read More

And More