Σίσσυ Χρηστίδου: Στην παιδική χαρά με τον μικρό γιο της!

H Σίσσυ Χρηστίδου με την πρώτη ευκαιρία, αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της στην οικογένειά της. Και μπορεί τα Σαββατοκύριακα τα παιδιά να μην έχουν σχολείο και να είναι η ιδανική ευκαρία για να κάνουν όλοι μαζί πράγματα, αλλά και χθες που ήταν καθημερινή, η μαμά youtuber είδε τον καλό καιρό και είπε να τον εκμεταλλευτεί.

Έτσι μετά από κάποιες στιγμές που πέρασε αφιερώνοντάς τις στον εαυτό της και στον καλωπισμό της, φτιάχνοντας τα νύχια της, έκανε… “κοπάνα” με τον μικρό γιο της Mike και πήγαν στην παιδική χαρά. Η ξετρελαμένη μητέρα, δεν σταμάτησε να “κουνά” τον όμορφο γιο της και μαζί απόλαυσαν τον καλό και ηλιόλουστο καιρό.

Λίγο πριν μας έδειξε και μια αστεία στιγμή, προσπαθώντας να πιει τον καφέ της, όσο έκανε μανικιούρ, λέγοντας πως δεν της αξίζει τόση περιποίηση… Η Σίσσυ τελευταία δείχνει πολύ ανεβασμένη κι έχει κάθε λόγο, αφού τόσο στα προσωπικά της με τον Θοδωρή Μαραντίνη και την όμορφη οικογένειά τους, όσο και στα επαγγελματικά της με την εταιρία ρούχων αλλά και το κανάλι της στο youtube, τα πηγαίνει περίφημα.

https://www.instagram.com/p/Bg05uUVD-yi/

Read More

And More