Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Ένοχος ο τραγουδιστής – Δεν κατέβαλε διατροφή για τα παιδιά τους

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης συναντήθηκαν στα δικαστήρια το πρωί της Τρίτης 4/10, όπως αποκάλυψε το TLIFE.GR.

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στο κτήριο 9 της πρώην Σχολής Ευελπίδων, καθώς ο frontman των Onirama φέρεται να μην πληρώνει το απαιτούμενο χρηματικό ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών. Γι’ αυτόν τον λόγο κιόλας η παρουσιάστρια του Mega προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν και οι κουμπάροι και καλοί της φίλοι, Παύλος Σταματόπουλος και Χριστίνα Κοντοβά.

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης χώρισαν, το ποσό για τη διατροφή των παιδιών τους είχε οριστεί στις 4.000 ευρώ, καθώς δεν ήθελαν να αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα των παιδιών τους. Όλα ξεκίνησαν καλά, ωστόσο από τότε που ξεκίνησε η πανδημία το 2020, ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε πως δεν είχε έσοδα από τη δουλειά του. 

Στη συνέχεια, η διατροφή “έπεσε” στα 2.000 ευρώ με ιδιωτικό συμφωνητικό από τις δύο πλευρές, κάτι όμως που δεν τηρήθηκε από τον τραγουδιστή.

Πριν γίνει το δικαστήριο, σύμφωνα με τη Μάρω Κανελλάκη στο T-live, o Θοδωρής Μαραντίνης κατέβαλε ένα ποσό της τάξης των 5.000 ευρώ σαν “προκαταβολή” και “κίνηση καλής θέλησης” για τις οφειλές της διατροφής. 

Το πρώην ζευγάρι κατέληξε τελικά στα δικαστήρια, με την παρουσιάστρια να υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής είχε χρήματα ωστόσο αδιαφόρησε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η πρόταση του εισαγγελέα και η απόφαση

Μετά την ολοκλήρωση της δικάσιμου, ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης εναντίον του Θοδωρή Μαραντίνη και πρότεινε ποινή 12 μηνών φυλάκισης με 3ετή αναστολή. Το δικαστήριο στη συνέχεια τον έκρινε ένοχο, επιβάλλοντας στον τραγουδιστή την προαναφερθείσα ποινή.

Εξερχόμενη από τη δικαστική αίθουσα, η Σίσσυ Χρηστίδου αρνήθηκε ευγενικά να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους.

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτό, επειδή υπάρχουν δύο παιδιά. Ζητώ συγγνώμη ειλικρινά γιατί κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς. Δεν θέλω, δεν θέλω. Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένη, γιατί δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, εκπροσωπώ τα παιδιά μου. Ευχαριστώ πολύ» είπε στα τηλεοπτικά συνεργεία η παρουσιάστρια.  

Πρόσφατα η Σίσσυ Χρηστίδου είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ! για το διαζύγιο από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάρω στη ζωή μου αυτή την απόφαση. Δεν υπήρχε αυτό το πλάνο στο μυαλό μου. Όμως η ζωή αλλάζει, οι άνθρωποι αλλάζουν, οι σχέσεις μεταβάλλονται, οπότε προσπάθησα να το αντιμετωπίσω με κατανόηση απέναντι στον εαυτό μου και να μην το πάρω ως προσωπική αποτυχία. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το καταφέρεις, γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι έχεις αποτύχει σε ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Όταν παντρεύεσαι, δεν υπολογίζεις να χωρίσεις, αλλά ότι θα είσαι με τον άλλο μια ζωή.

Είναι σχεδόν 4 χρόνια και έχουμε βρει τις ισορροπίες μας σε κάποιο βαθμό, αλλά για μένα ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν όμως υπάρχουν δύο παιδιά, δεν είναι το διαζύγιο, είναι τα παιδιά. Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα για όσους χωρίζουν και έχουν παιδιά: τι είναι το καλύτερο για εκείνα. Οπότε εκ των πραγμάτων βάζεις τον εγωισμό σου σε δεύτερο πλάνο και πορεύεσαι με αυτό», είχε πει η παρουσιάστρια.

Read More

And More