Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Τρώνε σε ταβερνάκι στην Πλάκα [vid]

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν εκείνη που ανακάλυψε πρώτη τη μαγεία του YouTube φτιάχνοντας πριν από λίγους μήνες το δικό της κανάλι. Ένας νέος κόσμος ανοίχτηκε μπροστά της και άρχισε σιγά σιγά να “κολλάει” ενώ δεν άργησε να παρασύρει σε αυτόν και τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη. O frontman των Onirama συμμετείχε -πολλές φορές χωρίς να το επιδιώξει καν- σε αρκετά από τα βίντεο της σύζύγου του. Κάπως έτσι δεν άργησε να τους μπει μία  ωραία ιδέα και να γίνει και πράξη μέσα από το Visit My Greece. Για πρώτη φορά μαζί στο YouTube.

Το ζευγάρι δημιούργησε το δικό του κανάλι με σκοπό να φέρει όσο περισσότερους τουρίστες μπορεί στην χώρα μας. Για τον λόγο αυτό ανέλαβαν τον ρόλο των ξεναγών! Με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο φυσικά. Πρώτος σταθμός ήταν η γενέτειρά τους, η Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια έκαναν τις βόλτες τους στην πόλη όπου ζουν τα τελευταία χρόνια και μεγαλώνουν τα παιδιά τους: την Αθήνα.

Η Σίσσυ και ο Θοδωρής μας έκαναν μια ξενάγηση στα αξιοθέατα και τα ιστορικά μνημεία της πρωτεύουσας και κατέληξαν ανα γευματίζουν σε ένα ταβερνάκι κάτω από την Ακρόπολη.

Read More

And More