Σίσσυ Χρηστίδου : Το πολυαναμενόμενο ραντεβού της με τον ΑΝΤ1 έγινε ! Όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ…

Στην… αναμονή ήταν για περισσότερο από δύο μήνες η Σίσσυ Χρηστίδου ! Η νεαρή παρουσιάστρια μετά το άδοξο – η αλήθεια είναι – φινάλε του “Πρωινού ΑΝΤ1”, όλο το καλοκαίρι καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα, μιας και όσο γινόντουσαν οι ζυμώσεις στο Μαρούσι ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς και στο πλαίσιο φυσικά του σχεδιασμού του νέου προγράμματος του καναλιού, έβλεπε το τηλέφωνό της να μην χτυπά !

Παρόλα αυτά προσπαθούσε να μην χάσει ούτε την ψυχραιμία της, ούτε την υπομονή της κι ας καταλάβαινε πια τον τελευταίο καιρό, πως όσο περνούν οι εβδομάδες και πλησιάζει το Φθινόπωρο και κανείς δεν την ενοχλεί, τόσο μειώνονται και οι πιθανότητες του να συμπεριλαμβάνεται το όνομά της στα νέα σχέδια των Αντεννικών.

Τελικά, μετά από δύο και πλέον μήνες αναμονής – όπως ήδη σας είπα – και με τις πληροφορίες να οργιάζουν πως ο ΑΝΤ1 φέτος θα την πάρει την ηρωική απόφαση και θα ρίξει τίτλους τέλους στην καθημερινή, πρωινή, ψυχαγωγκή του ζώνη, η Σίσσυ κλήθηκε από το κανάλι, προκειμένου να κάνει μαζί τους αυτό το πολυαναμενόμενο ραντεβού, το οποίο περίμενε διακαώς όλο το καλοκαίρι και για το οποίο επίσης είχαν χυθεί στον Τύπο μεγάλες δόσεις μελάνης !

Το ραντεβού ,λοιπόν, της Σίσσυς κλείστηκε με το κανάλι πριν από περίπου δέκα ημέρες. Οσο για το με ποιον συναντήθηκε; Εννείται πως η συνάντησή της έγινε με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού, με τον Γιάννη Λάτσιο. Η συνάντησή τους σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Ο Γιάννης Λάτσιος συζήτησε μαζί της τόσο τα… αποτελέσματα που έφερε η χρονιά που πέρασε και το πως πήγε η συνεργασία τους με το “Πρωινό ΑΝΤ1”, όσο και το ενδεχόμενο μίας νέας συνεργασίας…

Ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, ομολόγησε στην Σίσσυ πως το κανάλι δεν έχει μαζί της κανένα απολύτως πρόβλημα, πως από την συνεργασία τους έμειναν ικανοποιημένοι και πως εννοείται πως το όνομά της είναι ένα από τα ονόματα εκείνα που θα τους ενδιέφερε να ξανά συναντηθούν οι δρόμοι τους στο μέλλον.

Από την άλλη μεριά ,όμως, ο Γιάννης Λάτσιος δεν μπόρεσε να υποσχεθεί στην Σίσσυ κάτι πιο συγκεκριμένο, ούτε κάποια συγκεκριμένη πρόταση είχε για εκείνη στο συρτάρι του. Και αυτό γιατί; Γιατί η φετινή χρονιά όπως σας έχω ξανά πει, λογω κρίσης, σχεδιάζεται και στον ΑΝΤ1… σεμνά και ταπεινά.

Ετσι, οι ιθύνοντες του καναλιού δεν έχουν στα χέρια τους δεκάδες πρότζεκτ… υπό κατασκευή, ούτε είναι σε θέση να γνωρίζουν το τι μπορούν και το τι δεν μπορούν να βγάλουν στον αέρα. Δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν καν για το τι ακριβώς θα γίνει από Γενάρη και μετά και για το αν τα πράγματα εξελιχθούν έτσι όπως ακριβώς τα προγραμματίζουν αυτή την στιγμή.

Ναι, αυτή την στιγμή έχουν αποφασίσει ο μεγαλύτερος όγκος του fresh προγράμματος που έχουν ετοιμάσει να κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας μετά την ανατολή του 2013, θα γίνουν ,όμως, έτσι τα πράγματα;

Η Σίσσυ ,λοιπόν, δεν τα κατάφερε να αποσπάσει μία συγκεκριμένη δέσμευση των Αντεννικών σε ότι έχει να κάνει με την σεζόν 2012-2013, με αποτέλεσμα όπως διαμορφώνονται αυτή την στιγμή τα πράγματα να φαίνεται πως μένει για την ώρα εκτός τηλεοπτικού τοπίου !


Read More

And More