Σίσσυ Χρηστίδου: Βόλτες στην Πεντέλη με την Ginger! [pics,vid]

Μπορεί τα δυο αγόρια της να είναι η μεγάλη της αδυναμία, η Σίσσυ Χρηστίδου όμως ήταν ανέκαθεν ζωόφιλη και αγαπά πολύ την μικρή τετράποδη φίλη της. Η γνωστή παρουσιάστρια που πριν λίγα χρόνια είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη και τους γιους της Φίλιππο και Mike, την όμορφη Λέιλα, εδώ και λίγους μήνες έχει ένα νέο μέλος στην οικογένειά της και είναι πολύ χαρούμενη για αυτό.

Ο λόγος για την όμορφη Ginger που γνωρίστηκε με την Σίσσυ Χρηστίδου τον περασμένο Φλεβάρη και είναι πια αχώριστες. Η μικρή σκυλίτσα της είναι πολύ ναζιάρα και κούκλα και φυσικά δεν αφήνει κανέναν σε ησυχία. Σε παλαιότερη ανάρτησή της, μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε αναφέρει για την τετράποδη φίλη της: «Όσοι έχουμε σκυλάκια νιώθουμε τι σημαίνει να έχεις ένα τέτοιο πλάσμα να σε αγαπάει ανιδιοτελώς, να χαίρεται με το πιο απλό πράγμα που μπορείς να του δώσεις και να σε κοιτάει στα μάτια, όπως κανείς δεν θα σε κοιτάξει».

Και όπως καταλαβαίνεις, η γνωστή παρουσιάστρια δεν σταματά να ασχολείται με την όμορφη σκυλίτσα της. Χθες μάλιστα, οι δυο τους βγήκαν βόλτα στην Πεντέλη, κοντά στο σπίτι της Σίσσυς και η παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφίες και video.

Οι δυο τους πέρασαν τέλεια!

Read More

And More