Σίσσυ Ζουρνατζή: Συγκλονίζει μετά την καταδίκη του πρώην συντρόφου της – «Πήγα στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά»

Η Σίσσυ Ζουρνατζή στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα μετά την καταδίκη σε 15 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης του πρώην συντρόφου της για τον ξυλοδαρμό της στα τέλη του 2018.

«Με κακοποιούσε συνεχώς. Πήγα στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά. Είχα το θάρρος ως άτομο που είχα δημοσιότητα να προβάλλω ότι εγώ κακοποιούμουν συνεχώς. Είμαι περήφανη που η καταγγελία μου προηγήθηκε του κινήματος MeToo. Με πληγώνει αφάνταστα να κακοποιούνται γυναίκες και να σιωπούν. Πρέπει όλες να μιλήσουν» δήλωσε η influencer Σίσσυ Ζουρνατζή στην εφημερίδα Real News.

Ο 29χρονος επιχειρηματίας κάθισε στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας και συκοφαντικής δυσφήμισης. Στο δικαστήριο βρέθηκε και η γνωστή Influencer, καταθέτοντας όσα έζησε, ενώ στο άκουσμα της απόφασης ξέσπασε σε κλάματα.

H Σίσσυ Ζουρνατζή περιέγραψε στο δικαστήριο, ότι είχε υποστεί βία και στο παρελθόν από τον πρώην σύντροφό της ωστόσο, σύμφωνα με την κατάθεσή της, ένας άγριος ξυλοδαρμός στην εκπνοή του 2018 σήμανε και το τέλος της σχέσης της. Όπως σημείωσε, άργησε να πάει στο νοσοκομείο και όταν το έκανε μερικές ημέρες μετά, διαγνώστηκε με δύο σπασμένα πλευρά…

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου. Είναι σύνηθες φαινόμενο πάρα πολλές γυναίκες να σιωπούν γιατί φοβούνται να εκτεθούν στον κοινωνικό τους περίγυρο αλλά και ντρέπονται, γιατί, ενώ φαίνονται δυναμικές, εντέλει καθίστανται θύματα βίας. Το γεγονός ότι δεν το κατήγγειλα νωρίτερα, δεν σημαίνει τίποτα…» τονίζει η Σίσσυ Ζουρνατζή.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται, λέγοντας ότι ποτέ δεν θα τη χτυπούσε και πως τα σπασμένα πλευρά πιθανόν ήταν τραυματισμός από το γυμναστήριο ή το μποξ, με το οποίο ασχολούνταν η μάρτυρας.

«Τα θυσιάζει όλα στον βωμό της δημοσιότητας και της αυτοπροβολής. Δηλαδή για τα likes, τα follows και όλα τα συναφή, σε μια εποχή που είναι λίγο πονηρή αναφορικά με την κακοποίηση των γυναικών… Θεωρώ, λοιπόν ότι η κυρία βρήκε το κατάλληλο timing για να στραφεί εναντίον του συντρόφου της σε μια φάση που ήθελε να πάρει λίγη δημοσιότητα μετά τη συμμετοχή της στο Nomads» υποστήριζε τότε ο δικηγόρος του καταδικασμένου πλέον 29χρονου.

Read More

And More