Σκληραίνουν τη στάση τους οι οδηγοί ταξί – Θα αποκλείσουν Κέντρο και Βουλή το απόγευμα

Ανυποχώρητοι δηλώνουν οι ιδιοκτήτες ταξί, που όχι μόνο συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο άνοιγμα του επαγγέλματός τους, αλλά απειλούν και με κλιμάκωση.
Σήμερα το απόγευμα αυτοκινητιστές από όλη τη χώρα θα συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία του ΣΑΤΑ και στη συνέχεια θα κάνουν πορεία στη Βουλή, όπου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση την ώρα που ο υπουργός Μεταφορών κ. Γιάννης Ραγκούσης θα ενημερώνει τον αρμόδιο Κοινοβουλευτικό Τομέα Ελέγχου του ΠΑΣΟΚ.
Το πρωί της Δευτέρας, αυτοκινητιστές κατέλαβαν τα διόδια σε Αφίδνες και Ελευσίνα και σήκωσαν τις μπάρες, επιτρέποντας στους διερχόμενους οδηγούς να περνούν χωρίς να καταβάλλουν αντίτιμο.
Οι τελευταίες καταλήψεις είχαν ως αποτέλεσμα την παρέμβαση του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιτζή, ο οποίος έδωσε εντολή στους επιθεωρητές του υπουργείου Μεταφορών να προχωρήσουν σε έλεγχο ώστε να διαπιστωθεί η έκταση της οικονομικής ζημίας που προκάλεσαν στο Δημόσιο τα μπλόκα των ιδιοκτητών ταξί σε διόδια και σε εκδοτήρια εισιτηρίων αρχαιολογικών χώρων.

Διάβασε περισσότερα στο newsit.gr

Read More

And More