Σκληρή απάντηση από τον Τριαντάφυλλο σε Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη – «Έριξα ένα χιλιαρικάκι ψήφους για σένα»

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκαναν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι yes” για τη ρήξη στη σχέση τους με τον Τριαντάφυλλο, ο τραγουδιστής θέλησε να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

«Κάθομαι πάλι εδώ για να απολογηθώ! Μαριαλένα μου, ξέρεις ποιος είμαι. Δυόμιση μήνες μιλούσα κάθε μέρα με τη μαμά σου όταν όλοι ήταν εναντίον σου. Έβγαινα μπροστά σε όλες τις εκπομπές για σένα, ήμουν εκεί υπερβολικά φανατικά, έλεγα τα καλύτερα για σένα. Αυτό που έζησα μαζί σας το 2021 δεν το ξεχνάω.

Για τον Σάκη δεν έχω πει τίποτα κακό, να έχει υγεία. Όταν βλέπω όταν έχουμε κάνει μια συζήτηση και βλέπω τον αδελφό μου που υποτίθεται για αυτόν δίνω το χέρι μου και το πόδι μου, να λέει “αδελφέ μου” έναν εχθρό μου, αυτό με στεναχώρησε. Αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε αυτό, δεν μπορώ πώς αλλιώς να σας το εξηγήσω» ανέφερε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Και πρόσθεσε, «Οι συνθήκες του ’21 ήταν ακόμη πιο δύσκολες. Ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν το ατού ότι ήταν το ζευγάρι και είχε ο ένας τον άλλον. Είχε άλλους τόσους παίκτες που ήταν εκεί. Θα μπορούσε απλά να υπάρχει μια τυπική σχέση. Αν εγώ στον Σάκη που στον αδελφό μου, τον φίλο μου, μου έλεγε “αυτό και αυτό”, θα είχα τυπική σχέση με τον άλλον στο παιχνίδι.

Δεν ξέρω Μαριαλένα μου τι σοκ έχεις πάθει. Αν βρεθούμε θα σου δείξω τον λογαριασμό που τη μέρα που ήσουν για να φύγεις, έριξα ένα χιλιαρικάκι ψήφους για σένα. Όταν σε βλέπω στον ώμο του Κόρο που κλαίγαμε και λέγαμε χίλια δυο, τι άλλο να σου πω ρε φίλε;».

«Δίνουμε τα φιλιά μας στον Τριαντάφυλλο. Το αν θα φτιάξει η σχέση μας δεν ξέρουμε; Καλή καρδιά, δίνουμε δεύτερη ευκαιρία στους ανθρώπους. Μπορεί να έχουν γίνει κάποια λάθη, που και εμείς δεν τα περιμέναμε και όταν τα είδαμε πάθαμε σοκ. Προχωράμε, προχωράει και εκείνος και άμα θέλει να συζητήσουμε κάτι, να το κάνουμε. Έχουν συμβεί πολλά όσο λείπαμε, γίνανε πολλά λάθη και αφήνω αυτό εδώ» ήταν οι δηλώσεις της Μαριαλένας Ρουμελιώτη που έκαναν τον Τριαντάφυλλο να απαντήσει.

Read More

And More