Σκληρή επίθεση Καπουτζίδη σε Κρανιδιώτη για Χατζησάββα: “Το ίδιο πίστευε ο Χίτλερ… το ίδιο οι Τζιχαντιστες…”

Δεν έχουν τέλος οι αντιδράσεις στις δηλώσεις του Φαήλου Κρανιδιώτη. Ο δικηγόρος και πρώην πολιτευτής στην πρώτη του ανάρτηση στα social media, αποκάλεσε “αξύριστη χήρα” τον Κώστα Φαλελάκη, τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα. Αμέσως υπήρξε θύελλα αντιδράσεων, με τον Φαήλο να μιλά λίγο αργότερα στην εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου” και να αναφέρει “Εμμένω στην άποψη μου, το διαφορετικό δεν είναι κανονικό”.
Και φυσικά να ξεκινά νέος κύκλος αντιδράσεων. Χαρακτηριστική είναι η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη, που αναφέρει χαρακτηριστικά:
“Σύμβουλος πρώην πρωθυπουργού δηλώνει ότι το διαφορετικό δεν είναι κανονικό. Το ίδιο πίστευε και ο Χίτλερ. Δολοφόνησε 6 εκατομμύρια ανθρώπους γιατί δεν ήταν κανονικοί όπως πίστευε. Το ίδιο πιστεύουν και οι Τζιχαντιστές. Θεωρούν ότι οι ίδιοι είναι κανονικοί και όλοι οι άλλοι όχι. Η εμμονή στο να διαχωρίζεις τους ανθρώπους σε κανονικούς και μη, ένα κοινό παρονομαστή έχει. Το μίσος. Από κει πηγάζει, πάντα σε όλες τις περιπτώσεις.
Μας ενημερώνει ότι δεν θα αλλάξει άποψη. Ας μην αλλάξει! Ένα καμένο δέντρο μπορεί να βγάλει φύλλα; Αυτοί ήταν οι άνθρωποι που ήταν στην εξουσία. Αυτοί ήταν οι άνθρωποι που οδήγησαν μια πανέμορφη χωρά στην τελευταία θέση της Ευρώπης. Και αυτήν τη στιγμή, οι άλλοι Ευρωπαίοι απολαμβάνουν το υψηλό βιοτικό τους επίπεδο, ισότητα, δικαιώματα για όλους τους πολίτες, ενώ εμείς ζούμε στα αποκαΐδια του κυρίου Κρανιδιώτη και των ομοίων του! Που πίστευε ότι είχε το δικαίωμα να βρίσει με χυδαίο τρόπο έναν άνθρωπο που έχασε το σύντροφο του.

Και τώρα αναρωτιέται γιατί τον βρίζουν. Όπως κι εμείς αναρωτιόμαστε γιατί χρεοκοπήσαμε! Γιατί αυτοί μας οδηγούσαν! Εκεί που ήξεραν! Στο μίσος και στην καταστροφή! Μόνο που εκεί θα πάει μόνος του! Κάποιοι μπορούμε να γλιτώσουμε! Οι άνθρωποι δε χωρίζονται σε κανονικούς και μη! Χωρίζονται σε καλόψυχους και κακόψυχους! Διαλέξτε μεριά!”

Instagram RepostΣύμβουλος πρωην πρωθυπουργού δηλώνει οτι το διαφορετικό δεν ειναι κανονικό. Το ίδιο πίστευε και ο Χιτλ…

Δημοσιεύτηκε από Giorgos Kapoutzidis στις Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015

Read More

And More