Σκληρή κριτική από τη βιογράφο του Πρίγκιπα Harry: “Έγινε σκιά του πρίγκιπα που κάποτε ξέραμε”

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται και πάλι ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle.

Με αφορμή το πρώτο podcast του ζευγαριού, η βιογράφος Angelia Levin, η οποία έγραψε την αυτοβιογραφία του Harry το 2018, με τίτλο “Harry: Η βιογραφία ενός πρίγκιπα” άσκησε σκληρή κριτική στον 36χρονο για το πόσο τον άλλαξε η σύζυγός του και η διαμονή τους στην Αμερική.

«Η Meghan Markle έχει ανθίσει πίσω στην πατρίδα της, την Καλιφόρνια, ενώ ο Harry “έχει γίνει σκιά του πρίγκιπα που ήξερα κάποτε” σημείωσε χαρακτηριστικά στην Telegraph.

Και συνέχισε αναφορικά με την προφορά του Harry: «Φυσικά, δεν θα ήταν ο πρώτος άντρας που θα γοητευόταν από μια όμορφη γυναίκα με διαφορετική ατζέντα που στη συνέχεια υιοθετεί με την αίσθηση ότι είναι δική του», ενώ για τη φράση που επαναλάμβανε συχνά το ζευγάρι στη ραδιοφωνική του απόπειρα «Η αγάπη κερδίζει», υπογράμμισε: «Δεν νομίζω ότι πολλά ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν νιώσει μεγάλο μέρος αυτής της αγάπης τους τελευταίους 12 μήνες».

Η Angelia Levin δεν έκρυψε και την απογοήτευσή της που ο πρίγκιπας, ο οποίος «υποσχόταν να δώσει στους ανθρώπους ελπίδα και δύναμη», αλλά «πήγε την οικογένειά του μακριά σε ένα αρχοντικό πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην Καλιφόρνια».

«Οι ατελείωτες ανακοινώσεις του ζευγαριού σχετικά με τη σύναψη μιας νέας οργάνωσης συγκέντρωσης χρημάτων θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως μη ευαίσθητες σε μια εποχή που χάθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ζωές και εκείνοι τελικά δεν έκαναν τίποτα», κατέληξε, μεταξύ άλλων.

 

Read More

And More