Σμαράγδα Καρύδη: Επιστρέφει στο Mega με τηλεπαιχνίδι έκπληξη!

Στο Mega φαίνεται πως επιστρέφει σιγά σιγά η Σμαράγδα Καρύδη και μάλιστα με ένα concept στο οποίο έχει δοκιμαστεί και στο παρελθόν, που δεν είναι άλλο από ένα τηλεπαιχνίδι.

Ως Ντάλια στο «Παρά Πέντε» μετρούσε τα 500ευρα, ενώ τώρα επιστρέφει για να μετρήσει χρήματα σε… γεν! Και αυτό καθώς η δημοφιλής ηθοποιός έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες του MEGA για να παρουσιάσει το νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του σταθμού με τον πρωτότυπο τίτλο, «Ένα εκατομμύριο γεν».

Το εν λόγω παιχνίδι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, παρά τον τίτλο του, δεν αποτελεί ξένο φορμάτ αλλά είναι ελληνικής έμπνευσης. Πρόκειται για ένα πολύ γρήγορο τηλεπαιχνίδι γνώσεων, στο οποίο όλα εξαρτώνται από την ταχύτητα αντίδρασης των παικτών και τα… λάθη που θα κάνουν λόγω της βιασύνης τους.

Η αναφορά στο ιαπωνικό νόμισμα γίνεται για λόγους δημιουργικούς και όχι πρακτικούς – κοινώς τα κέρδη των παικτών θα είναι σε ευρώ. Επιστρέφοντας στο MEGA, η Σμαράγδα Καρύδη θα αναλάβει θέση μάχης στην απογευματινή ζώνη καθώς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το τηλεπαιχνίδι θα αποτελέσει lead – in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και θα έπεται του «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Read More

And More