Σμαράγδα Καρύδη: Παραμυθένια μεταμόρφωση για τη νέα της παράστασης

Είναι σίγουρα από τις ηθοποιούς που δεν φοβούνται να «τσαλακωθούν» και να μεταμορφωθούν σαν άλλος χαμαιλέοντας για τις ανάγκες ενός ρόλου. Μετά τις «Μάγισσες της Σμύρνης» και το ρόλο της Κατίνας λοιπόν, η Σμαράγδα Καρύδη ετοιμάζεται να κάνει μια ονειρική εμφάνιση για τα Χριστούγεννα στην παράσταση  «Γαλάζιο Πουλί» που θα ανέβει στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η πρώτη φωτογραφία από την καλλιτεχνική συνάντηση της Σμαράγδας Καρύδη και του Αιμίλιου Χειλάκη αποκαλύπτει την παραμυθένια εμφάνιση της πρώτης. Η ηθοποιός είναι μια νεράιδα σε ένα παραμύθι πέρα για πέρα αληθινό. Συντροφεύει ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που αναζητούν το πουλί της ευτυχίας.

Η Σμαράγδα μάλιστα ανέβασε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία σχολιάζοντας: «Το βράδυ μάγισσα, το πρωί νεράιδα».

Το «Γαλάζιο Πουλί» του Μωρίς Μαίτερλινκ σε διασκευή του Στρατή Πασχάλη και σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου, ανεβαίνει στο Μέγαρο Μουσικής με πρωταγωνιστές την Σμαράγδα Καρύδη και τον Αιμίλιο Χειλάκη. Οι Μουσικοί της Καμεράτας-Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής θα δημιουργήσουν ένα μουσικό ταξίδι για τις αισθήσεις. Την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Πάνος Βλάχος.

Και η αφίσα της παράστασης:

 

Read More

And More