Σμαράγδα Καρύδη: Πρεμιέρα με τον Θοδωρή και τους γονείς της στο πλευρό της! [pics]

Σμαράγδα Καρύδη: Πρεμιέρα με τον Θοδωρή και τους γονείς της στο πλευρό της! [pics] | tlife.gr

Το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την πολιτική σάτιρα «Του Κουτρούλη ο Γάμος» έκανε το βράδυ του Σαββάτου στο «Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου» η Σμαράγδα Καρύδη. Η αγαπημένη ηθοποιός δοκιμάζει τις δυνάμεις της και στη σκηνοθεσία και μας δίνει ραντεβού σε μια παράσταση – υπερπαραγωγή.

Η Σμαράγδα Καρύδη επιλέγει για πρώτη φορά να σκηνοθετήσει την εμβληματική κωμωδία και πρωταγωνιστεί στη παράσταση μαζί με τον Νίκο Κουρή στον ρόλο του Κουτρούλη. Μαζί τους μια ομάδα καταξιωμένων αλλά και νεότερων ηθοποιών και μουσικών που παίζει , χορεύει , τραγουδάει και ερμηνεύει τα τραγούδια της παράστασης σε μουσική του Μίνωα Μάτσα.

Στο πλευρό της φυσικά στην πρεμιέρα της βρέθηκαν φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα, ο σύντροφός της Θοδωρής Αθερίδης και φυσικά οι γονείς της Ντίνος Καρύδης και Τζούλια Αργυροπούλου που την καμάρωσαν πάνω στη σκηνή!

Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρής Αθερίδης, Ντίνος Καρύδης
Σμαράγδα Καρύδη, Ντίνος Καρύδης, Τζούλια Αργυροπούλου
Τζούλια Αργυροπούλου, Σμαράγδα Καρύδη, Ντίνος Καρύδης,

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Μανόλης Κουτρούλης, ένας ευκατάστατος ράφτης απ’ τη Σύρο, φτάνει μαζί με τον υπηρέτη του Στροβίλη στην Αθήνα για να ζητήσει σε γάμο την φιλόδοξη Ανθούσα, κόρη του ξενοδόχου Σπύρου, που έχει ερωτευτεί . Η Ανθούσα έχει κρυφά απ’ τον πατέρα της σχέση με τον Λεωνίδα Ξανθούλη, έναν νεαρό αστυνομικό γραφέα ο οποίος είναι επίσης πολύ ερωτευμένος μαζί της και προκειμένου να αποφύγει το γάμο με τον Κουτρούλη του θέτει έναν όρο. Για να γίνει γυναίκα του πρέπει ο ταπεινής καταγωγής και αμόρφωτος ράφτης να εγκαταλείψει τη ραπτική και να γίνει υπουργός. Ο Κουτρούλης με τη βοήθεια του υπηρέτη του προσπαθεί με κάθε μέσο για να πετύχει την υπουργοποίησή του και καταφέρνει να πείσει τους πάντες πως πραγματικά το έχει πετύχει. Έτσι η μεγαλομανής Ανθούσα γρήγορα τον παντρεύεται. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά μέχρι να αποκαλυφθεί η απάτη και το ψέμα και να επέμβει η δικαιοσύνη.

Παίζουν: Σμαράγδα Καρύδη, Νίκος Κουρής, Κώστας Κορωναίος, Ευγενία Σαμαρά, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Γιώργος Ψυχογιός, Βασίλης Παπαγεωργίου, Αλέξανδρος Τσώτσης, Γιώργος Σουλεϊμάν, Τάσος Ροδοβίτης, Αντώνης Κυριακάκης, Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος.

Στα παρασκήνια της παράστασης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more