Σμαράγδα Καρύδη: Στην τελική ευθεία για το Sweet Charity! Δεν σταματούν οι πρόβες

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του “Sweet Charity” βρίσκονται η Σμαράγδα Καρύδη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Νάντια Μπουλέ. Οι τρεις πρωταγωνίστριες της παράστασης δεν σταματούν τις πρόβες με τον κορυφαίο χορογράφο, τιμημένο με βραβείο Tony, Chet Walker.

Πριν λίγες μέρες η Σμαράγδα Καρύδη με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Νάντια Μπουλέ φόρεσαν τις φόρμες τους και άρχισαν ατελείωτα μαθήματα χορού με τον διάσημο ηθοποιό και χορογράφο Jack Samuel Gill. Ο ίδιος μάλιστα, ανέβασε και μια φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: “Η κωμωδία πηγάζει από την αισιοδοξία. Εδώ με τις τρεις πρωταγωνίστριες της παράστασης, όπου κάθε κορίτσι θα ήθελε να συμμετέχει. Είναι μεγάλη τιμή να συνεργάζομαι στο μιούζικαλ της Αθήνας με με σκηνοθέτη τον Chet Walker”. Και τώρα είναι πια μια ανάσα από την πρεμιέρα στο Badminton που θα γίνει στις 16 Μαρτίου.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η δεσποινίδα Hope Charity Valentine είναι χορεύτρια σε καμπαρέ, ονειροπόλα, αθεράπευτα αισιόδοξη και… μονίμως άτυχη στον έρωτα. Το ”Sweet Charity” ανεβαίνει σε μια λαμπερή παραγωγή του Badminton, εφάμιλλη των αντίστοιχων του Broadway και του West End.

Τον κεντρικό ρόλο της Charity αναλαμβάνει η Σμαράγδα Καρύδη, με συμπρωταγωνιστές (αλφαβητικά) τους Νίκο Αρβανίτη (στον ρόλο του Herman), Σταύρο Ζαλμά (Vittorio Vidal), Μέμο Μπεγνή (Oscar), Νάντια Μπουλέ (Helene), Ντορέττα Παπαδημητρίου (Nickie Pignatelli), Ιβάν Σβιτάιλο (Big Daddy). Μαζί τους παίζουν και τραγουδούν η Shaya, η Idra Kayne, ο Δημήτρης Γαλάνης κι ένας μεγάλος θίασος ηθοποιών, χορευτών και μουσικών.

Το κείμενο απέδωσαν με πολύ κέφι στα ελληνικά ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον Σταμάτη Πατρώνη, την ελληνική εκδοχή των στίχων επιμελήθηκε ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, τα σκηνικά ο Γιώργος Πάτσας, τα κοστούμια η Τότα Πρίτσα, τους φωτισμούς η Ελευθερία Ντεκώ και τη μουσική διεύθυνση ο Αλέξιος Πρίφτης.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More