Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Είναι αχώριστοι! Μαζί στην παρουσίαση βιβλίου του κουμπάρου του ηθοποιού [pics]

Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης: Είναι αχώριστοι! Μαζί στην παρουσίαση βιβλίου του κουμπάρου του ηθοποιού [pics] | tlife.gr

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η σχέση τους μετρά πολλά χρόνια ωστόσο εκείνοι αποφεύγουν να μιλάνε για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς θέλουν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα φλας των φωτογράφων. Αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια συνοδεύει ο ένας τον άλλον σε μεγάλες, δημόσιες εκδηλώσεις ή σε θεατρικές πρεμιέρες.

Ο ένας βρίσκεται πάντα στο πλευρό του άλλου και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Ο Θοδωρής φέτος έχει μοιράσει τη ζωή του μεταξύ θεάτρου και τηλεόρασης, ενώ η ξανθιά ηθοποιός είχε αφοσιωθεί στο θέατρο. Μετά το τέλος της παράστασης «Οι Μάγισσες της Σμύρνης» η Σμαράγδα ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Το βράδυ της Πέμπτης, το ζευγάρι βρέθηκε στην παρουσίαση βιβλίου του νονού της Φωτεινής Αθερίδου σε βιβλιοπωλείο του κέντρου της πόλης. Η Σμαράγδα μάλιστα, ήταν μία από τους ομιλητές που παρουσίασαν το βιβλίο.  Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και σου παρουσιάζει όλα όσα έγιναν στην εκδήλωση.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Φωτεινή Αθερίδου μαζί με το βιβλίο του νονού της

Φωτογραφίες: NDP

READ more