Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης: Το θέατρο είναι η μεγάλη τους αγάπη! Νέα έξοδος του ζευγαριού [pics]

Πού τους χάνεις πού τους βρίσκεις σε κάποια θεατρική παράσταση θα τριγυρνούν ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη! Το ερωτευμένο ζευγάρι μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Αίγινα – όπου διατηρεί σπίτι – επέστρεψε στην Αθήνα, ξεκούραστο και ευδιάθετο! Η Σμαράγδα μετά την περσινή αδιαμφισβήτητη επιτυχία με τις “Μάγισσες της Σμύρνης” στο Θέατρο Παλλάς, φέτος πρόκειται να κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την παράσταση “Του Κουτρούλη ο γάμος”, στην οποία επίσης θα πρωταγωνιστήσει.

Από την άλλη, ο Θοδωρής Αθερίδης βρίσκεται σε μια γλυκιά προσμονή, καθώς η κόρη του Φωτεινή πρόκειται σε λίγες εβδομάδες να τον κάνει για πρώτη φορά… παππού! Πάντως, οι δύο ηθοποιοί έκαναν ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους στην Αθήνα και ανέβηκαν στο θέατρο Βράχων για να παρακολουθήσουν από κοντά την θεατρική παράσταση Δον Ζουάν με την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Κουρή.

Το ζευγάρι καταχειροκρότησε τους πρωταγωνιστές, ενώ στο τέλος πόζαρε μαζί τους στον φωτογραφικό φακό του TLIFE! Όσα χρόνια και να περάσουν, η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης θα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Η κοινή τους αγάπη για το θέατρο και τις τέχνες είναι ένα από τα πράγματα που θα τους ενώνουν για πάντα…

Δες φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Στον Δον Ζουάν, ο Μολιέρος πραγματεύεται έναν από τους μεγαλύτερους σύγχρονους μύθους, δίνοντας την ισχυρότερη λογοτεχνική ενσάρκωση του θρυλικού ήρωα και ένα από τα πιο γοητευτικά όσο και αινιγματικά έργα της παγκόσμιας δραματουργίας.

Ο Μολιέρος οδηγεί στα άκρα το προφίλ του ακόλαστου ήρωα. Μετατοπίζει το ενδιαφέρον από τα ερωτικά επιτεύγματα του Δον Ζουάν στη φιλοσοφία του. Τον προικίζει με οξύνοια που του επιτρέπει να δικαιολογεί τις πράξεις του μέσα από τον αδιαφιλονίκητο ορθολογισμό ενός ελεύθερα σκεπτόμενου ανθρώπου, ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτει την υποκρισία της κοινωνίας που τον περιβάλλει. Γι’ αυτόν, διαρκής αναζήτηση της ηδονής ουσιαστικά σημαίνει διεκδίκηση της απόλυτης ελευθερίας με την αποτίναξη κάθε συναισθηματικού, ηθικού, κοινωνικού, οικογενειακού και θρησκευτικού φραγμού. Συνθέτει έτσι το απόλυτα σαγηνευτικό αλλά και επίφοβο πορτρέτο ενός προβοκάτορα, που υπονομεύει θεσμούς, κανόνες και αξίες και παραβιάζει κοινωνικά ταμπού, προκαλώντας τη συντηρητική κοινωνία κάθε εποχής.

Προκλητικό μείγμα κοινωνικής σάτιρας και μεταφυσικής ανησυχίας, το έργο που υπήρξε αντικείμενο σκανδάλου και λογοκρισίας από την πρώτη κιόλας παρουσίασή του και πολεμήθηκε στην εποχή του όσο κανένα, διατηρεί μέχρι σήμερα το σφρίγος και την ανατρεπτική του δύναμη.

Read More

And More