Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης: Βόλτα μαζί με την Βίκυ Βολιώτη στην Ακρόπολη [pics]

Σε μία από τις βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Σμαράγδα Καρύδη, τον Θοδωρή Αθερίδη και τη Βίκυ Βολιώτη.

Το αγαπημένο ζευγάρι διατηρεί στενή φιλία εδώ και χρόνια με την γνωστή ηθοποιό, η οποία επισφραγίστηκε το 2016, όταν το ζευγάρι βάφτισε την κορούλα της Βίκυς Βολιώτη. Οι τρεις τους μπορεί να είχαν να ειδωθούν καιρό, μιας και η κατάσταση με την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού δεν επέτρεπε συναντήσεις, ωστόσο, μετά την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, επέστρεψαν στις αγαπημένες τους συνήθειες.

Η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά και η πόλη έχει πλημμυρίσει με τα χρώματα της άνοιξης, συνεπώς τι καλύτερο από μία χαλαρή βόλτα δίπλα στην Ακρόπολη. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους τρεις ηθοποιούς στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αεροπαγίτου και από την παρέα τους δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος σκύλος του ζευγαριού, ο Γιάννης. Με casual look η παρέα χάρηκε τον περίπατό της, συζήτησε και έκανε το πιο ευχάριστο διάλειμμα από την ρουτίνα της.

Δες φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More