Σμαράγδα Καρύδη: «Χημεία με τον Θοδωρή είχαμε και πριν τη σχέση μας!»

Είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής Showbiz και εκτός από μαζί στη ζωή, αυτήν τη χρονιά είναι και μαζί στη δουλειά. Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Ψέμα» στο Μικρό Παλλάς και την ταινία «Τέλειοι Ξένοι» και αποδεικνύουν πως τελικά η χημεία τους όλο και μεγαλώνει…

«Χημεία στη σκηνή είχαμε και πριν από τη σχέση μας. Η χημεία είναι κάτι που ήταν την έχεις, είτε όχι και βγαίνει και στο σανίδι και στη ζωή. Στο θέατρο κάθε χαρακτήρας που υποδυόμαστε έχει ένα κομμάτι από εμάς, όσο διαφορετικό κι αν είναι», αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Instyle!

Τι έχει αλλάξει όμως, στη ζωή της μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Θοδωρή; «Στην καθημερινότητα μου δεν έχει αλλάξει κάτι. Απλά στις συνεντεύξεις μου πλέον με ρωτούν για τη σχέση μου… Πριν το παραδεχτώ δεν μπορούσαν να μου κάνουν αυτήν την ερώτηση γιατί όλα ήταν στο πλαίσιο της εικασίας».

]

Όσον αφορά τις δικές της επιθυμίες; Θα ήθελε κάποια στιγμή να φύγει από την πόλη και να ζήσει μόνιμα στην Αίγινα;

«Θα πήγαινα να ζήσω για πάντα στην Αίγινα. Γι’ αυτό αγόρασα σπίτι τόσο κοντά στην Αθήνα. Η προοπτική μου ήταν ότι θα μπορούσα να ζήσω εκεί για πάντα. Μια χαρά θα άφηνα τη ζωή στην πόλη στο μέλλον.», ανέφερε.

Τέλος, για το χρόνο που περνά και το αν την αγχώνει το ότι θα γεράσει, είπε: «Δεν γίνεται να μείνεις νέος. Καλό είναι να γεράσεις με αξιοπρέπεια. Τη μάχη με το χρόνο θα την χάσεις σίγουρα».

Διάβασε περισσότερα στο Instyle που κυκλοφορεί!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164