Σοφία Αλιμπέρτη: Η νέα ζωή στην Πάρο, η άρνησή της να επιστρέψει στην τηλεόραση και η επανεμφάνιση

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τη Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία καμάρωσε τον γιο της, Μιχαήλ Βαρθακούρη στην πρώτη του έκθεση φωτογραφίας.

Μαζί με τον Γιάννη Πάριο και τον μικρό τους γιο Good Job Nicky, η οικογένεια βρέθηκε στην Γλυφάδα και στο πλευρό του Μιχαήλ Βαρθακούρη.

Η γνωστή ηθοποιός – παρουσιάστρια μετά από αρκετό καιρό, έκανε τις νέες της δηλώσεις στους δημοσιογράφους μιλώντας για την ζωή της στην Πάρο αλλά και την απόφασή της να επιστρέψει για λίγο στην Αθήνα, μετά από 1,5 χρόνο απουσίας.

«Έχει κι άλλα ταλέντα. Θα μπορούσε να είναι και ηθοποιός. Επέμενα πολλά χρόνια για τη φωτογραφία, ωστόσο εκείνος ένιωσε έτοιμος τώρα. Και τώρα είναι το σωστό. Με έχει φωτογραφίσει κι εμένα σε προσωπικές στιγμές που τον παρακαλάω να μην τις βγάλει για να μη γίνουμε ρεζίλι», ανέφερε η Σοφία Αλιμπέρτη για τον γιο της, Μιχαήλ Βαρθακούρη.

Σοφία Αλιμπέρτη: Η νέα ζωή στην Πάρο

Τηλεοπτικά, η Σοφία Αλιμπέρτη το 2009 ολοκλήρωσε την μακροχρόνια συνεργασία της με τον ANT1. Έκτοτε, η παρουσιάστρια έκανε την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. 

Η αγάπη της για την Πάρο την οδήγησε να ζει μόνιμα στο νησί, εκεί όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Φυσικά η ίδια ταξιδεύει συχνά πίσω στην Αθήνα, μόνο που η περίοδος της καραντίνας την κράτησε καιρό «εγκλωβισμένη» στο αγαπημένο της νησί.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Έχεις μία καταπληκτική ποιότητα ζωής, όπου κι αν κοιτάξουν τα μάτια σου, αντικρίζουν μπλε οπότε αυτό εμένα είναι το στοιχείο μου. Τώρα που έχω έρθει εδώ μετά από 1,5 χρόνο είμαι λίγο έξω από τα νερά μου. Έχω σοκαριστεί… Αυτοκίνητα… Κίνηση… Τι είναι αυτά;» είπε στις νέες της δηλώσεις η Σοφία Αλιμπέρτη.

Με τον γιο της, Μιχαήλ Βαρθακούρη:

Με τους δυο γιους της, Μιχαήλ και  Good Job Nicky:

Σοφία Αλιμπέρτη: «Έφυγα από την τηλεόραση πριν με διώξουν»

Τον Φεβρουάριο του 2014, η Σοφία Αλιμπέρτη είχε βρεθεί καλεσμένη στον Alpha και στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου το Σαββατοκύριακο. Πρόκειται για την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μερικά χρόνια μετά την απομάκρυνσή της από την τηλεόραση.

«Είναι πολλοί οι παράγοντες που με έκαναν να θέλω να φύγω. Δουλεύω από 12 χρονών παιδί, στερήθηκα την παιδικότητά μου, την εφηβεία μου. Έρχεται κάποια στιγμή που κουράζεσαι. Όχι από την ίδια τη δουλειά, αλλά από τον κόσμο που την περιβάλλει. Ήταν και μια περίοδος που πολλοί μιλούσαν για σένα, χωρίς να σε γνωρίζουν.

Παρουσίαζαν μια εικόνα και προσωπικότητα που δεν είχε καμία σχέση με μένα. Αυτό δεν μου άρεσε, δεν μου άρεσε να με προσβάλλουν. Ήθελα τον εαυτό μου πίσω», είχε εξομολογηθεί η Σοφία Αλιμπέρτη.

Ωστόσο και σε σπάνια επίσημη εμφάνιση με τους γιους της, η Σοφία Αλιμπέρτη είχε ξεκαθαρίσει την απόφασή της να μην επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Αν έρθει μια ωραία πρόταση για την τηλεόραση θα πω Όχι. Νιώθω πια ότι έχω κερδίσει τη ζωή μου πίσω και μπορώ να κάνω πλέον ότι θέλω, χωρίς να σε ακολουθούν κάποιοι. Μου αρέσει αυτό που ζω τώρα και είχα ανάγκη να το ζήσω. Δουλεύω από πάρα πολύ μικρή και το δικαιούμαι», είχε δηλώσει η Σοφία Αλιμπέρτη.

Σοφία Αλιμπέρτη – Γιάννης Πάριος: Περήφανοι γονείς

Τα τελευταία χρόνια, οι δυο γιοι τους, Μιχαήλ και Νικόλας έχουν ξεχωρίσει, ο καθένας με το ταλέντο του, δίνοντας μάλιστα τις πρώτες τους τηλεοπτικές εμφανίσεις. 

Ο μικρός τους, γνωστός ως Good Job Nicky έχει ξεχωρίσει με τις πρώτες του δουλειές πάνω στο τραγούδι σε αγγλόφωνους στίχους. 

«Η μητέρα μου έχει ένα εξειδικευμένο αυτί, ένα εκπληκτικό ταλέντο να ξέρει τι θα χτυπήσει και τι όχι, πριν γεννηθώ. Ο τρόπος που μου μεταδίδει αυτή την αγάπη και τη χαρά είναι αυτός ο τρόπος της. Να μου λέει αντικειμενικά την αλήθεια. Το τι πιστεύει αντικειμενικά το τι θα γίνει. Όταν της δώσω να ακούσει μουσική μου, παύει να είναι μητέρα μου, γίνεται συνεργάτης μου», αποκάλυψε πρόσφατα ο νεαρός ερμηνευτής καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη.

Από την άλλη, ο Μιχαήλ Βαρθακούρης πρόσφατα εγκαινίασε την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής. Ο 31χρονος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη κρατά χαμηλό προφίλ απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας, ενώ μετά την μαμά του, Σοφία, είναι εκείνος ο οποίος περνά τους περισσότερους μήνες του έτους στην Πάρο.

«Η μαμά είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι μακριά και από την κάμερά μου. Είναι δίπλα μου απλά δεν βγάζουμε φωτογραφίες. Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την φωτογραφία λίγο πιο σοβαρά, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έκατσε να τον “βασανίσω” βγάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να εξελιχθώ στη φωτογραφία», ανέφερε πρόσφατα ο Μιχαήλ για τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη.

Το βράδυ της Πέμπτης 11 Φεβρουαρίου η οικογένεια βρέθηκε στην Γλυφάδα και στην έκθεση ζωγραφικής του Μιχαήλ Βαρθακούρη. Εκεί ήταν και ο Χάρης Βαρθακούρης σε μια ιδιαίτερη στιγμή για την οικογένεια.

Ο Γιάννης Πάριος έκανε τις νέες του τηλεοπτικές δηλώσεις για τον γιο του, Μιχαήλ: «Είμαι πολύ συγκινημένος. Ξέρει να ακούει καλά μουσική, να τραγουδάει καλά όχι. Τον έφαγε ο Νικόλας. Καλά ο Χάρης μας έφαγε όλους. Δεν υπάρχουν όρια για να ξεπεράσει κάποιος τον άλλον. Πιο πολλά ένσημα έχω εγώ και τους προλαβαίνω… Δεν είμαι αυστηρός, αυτοί είναι αυστηροί μαζί μου».

Για τη Σοφία Αλιμπέρτη το κεφάλαιο «Τηλεόραση» φαίνεται πως έχει κλείσει οριστικά. Η επιτυχία της χρυσής εποχής, αλλά και το γαλάζιο τοπίο στην Πάρο την οδήγησαν στο να πάρει μεγάλες αποφάσεις.

Η ίδια εξάλλου ανέφερε στις πρόσφατες δηλώσεις της: «Ευχόμουν να καταφέρω να φύγω εγώ πρώτη και να μην με διώξουν από την τηλεόραση».

 

Read More

And More