Σοφία Αλιμπέρτη: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στο Παρίσι και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ANT1

Στο Παρίσι ταξίδεψε πρόσφατα η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία ανέβασε σχετικά στιγμιότυπα από την πόλη του φωτός στα social media.

Απολαμβάνοντας τις βόλτες της κάτω από τον πύργο του Άιφελ η παρουσιάστρια μοιράστηκε το ταξίδι της με καλούς της φίλους, αφήνοντας για λίγο πίσω το αγαπημένο της νησί και την καθημερινότητά της στην Πάρο.

«Ήθελα να δω αρχικά πως θα είναι η ζωή μου εδώ στην Πάρο. Μου αρέσει η ζωή εδώ έχει μια ποιότητα, εδώ και το τίποτα έχει ποιότητα, ενώ στην Αθήνα το τίποτα μεταφράζεται σε άγχος, στρες, μεγεθύνονται όλα. Εδώ αλλάζουν οι ρυθμοί σου, τα θέλω σου. Το ήθελα πάντα να εγκατασταθώ εδώ», δήλωσε πρόσφατα η Σοφία Αλιμπέρτη σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και στο «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά.

Η Σοφία Αλιμπέρτη ανέβασε στο instagram μια σειρά από φωτογραφίες της στα πιο δημοφιλή σημεία του Παρισιού. Ποζάροντας μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ και το ιστορικό μνημείο της αψίδας του θριάμβου, η παρουσιάστρια συγκέντρωσε για άλλη μια φορά τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων.

Η Σοφία Αλιμπέρτη ολοκλήρωσε το ταξίδι της στο Παρίσι δημοσιεύοντας φωτογραφία με την παρέα της, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για τις μέρες που περάσανε όλοι μαζί.

Σοφία Αλιμπέρτη – Επιστρέφει στην τηλεόραση;

Φουντώνουν τα σενάρια για την τηλεοπτική επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη. Η παρουσιάστρια – ηθοποιός τα τελευταία 14 χρόνια απέχει από τη μικρή οθόνη, ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι ελάχιστες.

Η Σοφία Αλιμπέρτη όλα αυτά τα χρόνια ζει μόνιμα στην Πάρο, όπου και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με τους γιους της, Μιχαήλ και Good Job Nicky να την επισκέπτονται συχνά.

Το τελευταίο διάστημα το όνομά της ακούγεται έντονα για την παρουσίαση του «Dr Oz» την εκπομπή ιατρικού και κοινωνικού περιεχομένου που ξεκίνησε στο εξωτερικό το 2009, ενώ προετοιμάζεται από την Barking Well για τον ΑΝΤ1.

Όπως αποκάλυψε πρώτο το zappIT.gr σε ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα, η εταιρεία παραγωγής έχει προτείνει στο κανάλι την Σοφία Αλιμπέρτη η οποία και θα ξεκινήσει τις πρώτες συζητήσεις, αφού μέχρι στιγμής, η παρουσιάστρια δεν έχει κλείσει κάποια συμφωνία για την τηλεοπτική της επιστροφή.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More