Σοφία Καρβέλα: Επέστρεψε στην Ελλάδα και κάνει διακοπές με τους γιους της στη Μύκονο! [pics]

Μπορεί η μόνιμη κατοικία της να είναι στη Νέα Υόρκη, εδώ και λίγο καιρό όμως η Σοφία Καρβέλα βρίσκεται στην Ελλάδα, κοντά στους γονείς της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, που δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας ως σχεδιάστρια και στυλίστρια, άφησε για λίγο τη βάση της και μαζί με τους γιους της, Νίκο και Νέστορα, επέστρεψαν στην πατρίδα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Ο πρώτος τους σταθμός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την Μύκονο, την οποία η Σοφία αγαπάει πολύ και επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο τη θερινή περίοδο. Στο νησί των ανέμων, οι τρεις τους περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, κάνοντας τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και με ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στην αμμουδιά.

Ως λάτρης του Instagram, η Σοφία έχει μοιραστεί ήδη αρκετά στιγμιότυπα από την απόδραση που έκανε με τα αγόρια της, για την οποία φαίνεται πώς είναι όλοι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι. Μαμά και γιοι ποζάρουν στον φακό με τα μαγιό τους και σίγουρα κάνουν όσους δεν έχουν φύγει ακόμα για διακοπές να ζηλεύουν λίγο παραπάνω.

Δες τις φωτογραφίες:

 

Read More

And More