Σοφία Καρβέλα: Η κοινή εμφάνιση με τον Θανάση Πανουργιά βάζει τέλος στις φήμες χωρισμού!

Μπορεί από τις αρχές του χρόνου τα σενάρια χωρισμού της Σοφίας Καρβέλα με τον Θανάση Πανουργιά να ήταν πολλά και να ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο με τις solo διακοπές της κόρης του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση με τα παιδιά στην Ελλάδα, το ζευγάρι όμως συνεχίζει να είναι μαζί. Η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς επανεμφανίστηκαν στα social media και έβαλαν τέλος στις φήμες πως χωρίζουν.

Η αλήθεια είναι πως λίγο μετά τα Χριστούγεννα κυκλοφόρησε μια έντονη φημολογία πως η Σοφία Καρβέλα έχει χωρίσει κά μάλιστα είναι ξανά έγκυος με άλλον άντρα. Αυτό, ενόχλησε πολύ την νεαρή σχεδιάστρια, η οποία είχε απαντήσει με δηλώσεις της στο Happy day τα εξής: «Είμαι πολύ έγκυος με συγκίνηση αλλά και περιέργεια γιατί κάποια άτομα από την αγαπημένη μου ελληνική κοινότητα δημοσιεύουν μια είδηση για κάποια κοπέλα που ζει σε άλλη ήπειρο και ενδιαφέρεται μόνο για τη δουλειά της. Ακόμα δεν έχω αποδεχθεί ότι είμαι η κόρη δύο γνωστών και ιδιαίτερα ταλαντούχων ανθρώπων. Να προσθέσω ότι είμαι κι εγώ μεγάλη θαυμάστριά τους. Με ειλικρινές ενδιαφέρον όπως αυτό των ξένων να μάθουν τι σημαίνει στην προσωπική μου ζωή. Οι γονείς μου δεν πρόκειται να γίνουν παππούδες για τρίτη φορά».

Ωστόσο, το γεγονός ότι πέρασε το καλοκαίρι στην Ελλάδα με τον Νινίκο και τον Νέστορα χωρίς τον σύζυγό της έκανε τις φήμες χωρισμού να ξαναρχίσουν. Η Σοφία δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, αλλά με τις νέες αναρτήσεις της στα social media δείχνει πως είναι καλά με τον σύζυγό της.

Οι δυο τους δεν σταμάτησαν αυτές τις μέρες τις βόλτες και τα παιχνίδια με τα αγόρια, λόγω Halloween και ήταν στα καλύτερά τους!

Τα παιχνίδια της Σοφίας Καρβέλα με τον Θανάση Πανουργιά και τα παιδιά!

Read More

And More