Σοφία Καρβέλα: Ξεκίνησε τις προετοιμασίες με την οικογένειά της για το Halloween!

Μπορεί η μόδα του Halloween να έχει έρθει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, ωστόσο η αμερικανική γιορτή γιορτάζεται κάθε χρόνο με μεγάλη χαρά στο εξωτερικό. Η λέξη «Halloween» είναι συντομογραφία του «All Hallows Evening», δηλαδή της βραδιάς πριν από τη γιορτή των Αγίων Πάντων, που είναι 1η Νοεμβρίου.

To χαρακτηριστικό της γιορτής είναι τα παιδιά με τις στολές και τα καλαθάκια τους, αλλά και οι κολοκύθες. Τα παιδιά στην Αμερική φορούν κυρίως τρομακτικές στολές και γυρνούν στη γειτονιά ζητώντας κεράσματα από τους γείτονες. Όταν η πόρτα ανοίξει, τα παιδιά φωνάζουν «Trick or treat?» (φάρσα ή κέρασμα;)

Η Σοφία Καρβέλα συνηθίζει να γιορτάζει το Halloween μαζί με το Νινίκο της και το μικρό Νέστορα, κάθε χρόνο και πολλές φορές την βλέπουμε να φορά στολές με τ’ αγόρια της. Και ακόμη μπορεί να είναι νωρίς για τις στολές, αλλά η ανεύρεση της καλής κολοκύθας για σκάλισμα, ξεκίνησε!

Έτσι την περασμένη Κυριακή, βρέθηκαν σε πάρκο της Νέας Υόρκης οικογενειακώς και η Σοφία μας έδωσε μια εικόνα.

Starry pumpkin schlepping. #ninikos had a fierce tooth ache. Aka tantrum kinda Sunday. #babynestor was just naughty and my husband was hot. And @viviannak was beautiful and angry. Our friends – the non parent ones, were hangover and cool.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Human With Opinions. (@thesofiakarvela) στις

Read More

And More