Σοφία Καρβέλα: Οι τρυφερές αναρτήσεις για τα γενέθλια του πρώην συζύγου της, Θανάση Πανουργιά

Τι κι αν η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς έχουν πάρει διαζύγιο; Οι δυο τους εξακολουθούν να διατηρούν άψογη σχέση με την σχεδιάστρια να μην ξεχνά ποτέ τα γενέθλια του πρώην συζύγου της.

Τα δυο τους παιδιά, άλλωστε, θα αποτελούν πάντα συνδετικό κρίκο ανάμεσά τους. Η Σοφία Καρβέλα, πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει κοινά στιγμιότυπα με τον πρώην σύζυγό της, και να αναφέρεται σε εκείνον με πολύ τρυφερά και όμορφα λόγια. Με αφορμή λοιπόν θα χθεσινά του γενέθλια, η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε μερικές κοινές τους φωτογραφίες από όμορφες στιγμές του παρελθόντος, και του ευχήθηκε χρόνια πολλά με τον δικό της, ιδιαίτερο τρόπο.

«Χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου πρώην σύζυγο. Αυτή είναι μια φωτογραφία μας από όταν προσποιήθηκα τη γυναίκα σου. Το να μην είμαι παντρεμένη μαζί σου είναι το αποκορύφωμα της ζωής μου» γράφει σε μια φωτογραφία η Σοφία Καρβέλα.

«Εδώ είμαστε εμείς, με το μοναδικό πράγμα που συμφωνούμε» σημειώνει σε μια άλλη, ενώ στην τελευταία φωτογραφία, γράφει «celebrity crush»

Δες παρακάτω όλες τις αναρτήσεις της Σοφίας Καρβέλα για τα γενέθλια του πρώην συζύγου της, Θανάση Πανουργιά.

 

Read More

And More