Σοφία Καρβέλα: Ποζάρει αγκαλιά με τους γιους της και μιλάει για τη μάχη της με τις κρίσεις πανικού!

Εδώ και αρκετό καιρό, η Σοφία Καρβέλα βρίσκεται σε καραντίνα με τους δύο γιους της, Νίκο και Νέστορα Πανουργιά, όπως και ολόκληρος σχεδόν ο πλανήτης. Η γνωστή σχεδιάστρια μένει σπίτι, αλλά φροντίζει να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media και να μοιράζεται μαζί τους στιγμές από τη νέα καθημερινότητά της.

Πρόσφατα, λοιπόν, η κόρη της Άννας Βίσση δημοσίευσε στο προφίλ της τρεις ασπρόμαυρες φωτογραφίες που έβγαλε, αποκαλύπτοντας στους followers της πώς έκαναν μπάνιο στην πισίνα και απόλαυσαν τον ηλιόλουστο καιρό. Ωστόσο, στη λεζάντα της μιας από αυτές, η Σοφία μίλησε για τις κρίσεις πανικού και το άγχος, με το οποίο έχει μάθει να ζει πολύ πριν τον Covid19. Μάλιστα, μοιράστηκε κι ένα μυστικό που έχει βοηθήσει και την ίδια για να διαχειριστεί τον πανικό της, ενώ πρότεινε σε όσους έχουν τον ίδιο εχθρό να αντιμετωπίσουν, ειδικά τώρα που είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι, να κάνουν το ίδιο.

«Σήμερα άκουσα δυνατά και ξεκάθαρα από το κέντρο ψυχολογικής υποστήριξης για τον κορονοϊό Gatherings for Inner Peace πώς όταν νιώθω άγχος, γιατί γενικά είμαι σε φάση πανικού και πριν τον covid- 19, αν θέλω να σταματήσω να νιώθω πανικό, αποδέχομαι πως δεν είμαι εγώ αγχωμένη αλλά καταλαβαίνω πως οι σκέψεις μου είναι τέτοιες, ακόμα κι αυτή τη στιγμή που γράφω τις γραμμές τούτες, αποδέχομαι την πιθανότητα να μην είμαι μόνο οι σκέψεις μου.

Σφίγγω δυνατά στην αγκαλιά μου τα υγιή παιδιά μου σε αυτό το σπίτι που είμαστε τυχεροί να το αποκαλούμε σπίτι και είμαι εδώ και είμακ καλά. Αυτό δεν είναι ούτε σαφές ούτε εύκολο για άλλους, αλλά για μένα, που το να έχω εσωτερική γαλήνη είναι κάτι πρωτοφανές, είναι σημαντικό. Ακολουθώ την αναπνοή μου, φέρνω την επίγνωση του τι είμαι πίσω από την αναπνοή μου κι αυτό σώζει κι εμένα και την ημέρα μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More