Σοφία Καρβέλα: Το ανατρεπτικό βιβλίο που διαβάζει όταν ο Νινίκος της δεν κοιμάται τα βράδια!

Τα ξενύχτια είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο ενοχλητικές καταστάσεις που έχει να αντιμετωπίσει ένας γονιός. Κι η Σοφία Καρβέλα, έχει πολλές φορές “προδώσει” μέσω των social media ότι ο γιος της Νίκος Πανουργιάς μένει ξύπνιος μέχρι αργά το βράδυ.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sofia Karvela (@sofiakar) στις


Η… “ταλαιπωρημένη” μαμά Σοφία Καρβέλα συμπάσχει με τον συγγραφέα Adam Mansbach. Εκείνος το 2011 κι ενώ είχε απελπιστεί προσπαθώντας να βάλει την τρίχρονη κόρη του για ύπνο έγραψε το “παιδικό βιβλίο ενηλίκων” όπως το περιγράφει ο ίδιος “Go the f@ck to sleep”.

Το βιβλίο μάλλον έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα της Σοφίας Καρβέλα που μάλιστα χθες το έβαλε δίπλα στον Νινίκο της όπως τον αποκαλεί, τους φωτογράφισε μαζί και δημοσίευσε τη φωτογραφία τους μέσω Instagram.


Στο βιβλίο που απευθύνεται σε ενήλικο κοινό, ο αφηγητής σε απόγνωση προσπαθεί να πείσει το παιδί του ότι όπως όλα τα ζωάκια έχουν πάει για ύπνο, έτσι πρεπει να κάνει κι αυτό. Παρόλο όμως που η αφήγηση κινείται στο ίδιο στυλ με κάθε κλασικό παιδικό παραμύθι, ο συγγραφέας περιλαμβάνει σε αυτό και την αργκό των ενηλίκων.

Μαζί με τον Νινίκο, που έχει μεγαλώσει αρκετά, πόζαρε κι ένας μικρός φίλος του. “Μικροί άγγελοι” σχολίασε η Σοφία Καρβέλα. Ο Νινίκος της πάντως, μπορεί να την ξενυχτάει αλλά είναι σίγουρα ο μικρός πρωταγωνιστής της ζωής της!

Read More

And More