Σοφία Λεοντίτση: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της

Η Σοφία Λεοντίτση περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, όπως αποκάλυψε η ίδια σε μια από τις αναρτήσεις της στο instagram.

Να θυμίσουμε πως μερικές ώρες πριν η Σοφία Λεοντίτση ξέσπασε κατά του πρώην συζύγου της μέσα από το instagram, αποκαλύπτοντας την κόντρα τους, αλλά και όσα ακολούθησαν μετά τον χωρισμό τους.

«Ο πρώην και η νυν του, ξέχωρα απ’ όλα τα άλλα, γνωρίζουν και το πιο σημαντικό απ’ όλα. Ότι είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδί μου και όχι μόνο με χλευάζουν δημόσια οι ανύπαρκτοι, αλλά καλούν κόσμο και απειλούν ότι θα με πάνε στα δικαστήρια. Απλά κλαίω από τα γέλια με την κακοήθεια κάποιων που νομίζουν ότι θα καθόμασταν να δεχόμαστε για πάντα κακοποίηση στην ψυχή μας, πίσω από κάθε λεκτική βρωμιά τους», έγραψε η Σοφία Λεοντίτση η οποία με αυτόν τον τρόπο αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της.

Σοφία Λεοντίτση – Τόλης Χριστοφοράκης: Ένας δυνατός έρωτας

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε πριν από μερικούς μήνες, όταν η Σοφία Λεοντίτση ανέβασε στα social media φωτογραφία από το ταξίδι με τον αγαπημένο της στην Ιταλία, αλλά και την πρόταση γάμου που δέχτηκε.

«Για την πρόταση γάμου δεν είχα υποψιαστεί τίποτα, η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ ξαφνικό για μένα. Γνώριζα ότι κάποια στιγμή θα γινόταν γιατί είχαμε πάρει την απόφαση να ζήσουμε μαζί, οπότε προς τα εκεί όδευε το πράγμα, δεν είχα αντιληφθεί όσα σχεδίαζε για το ταξίδι στην Βενετία και την πρόταση γάμου», είχε δηλώσει στο TLIFE η Σοφία Λεοντίτση.

Το ζευγάρι πλέον μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού του!

 

Read More

And More