Σοφία Λεοντίτση: Το περιστατικό από τις auditions του X-Factor – «Άνοιξαν την πόρτα με κλωτσομπουνίδια»

Η Σοφία Λεοντίτση έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks του ΣΚΑΪ. Τα τελευταία χρόνια, η μελαχρινή καλλονή ασχολείται ενεργά με το τραγούδι και όπως αποκάλυψε μέσα από τα social media πήρε μέρος στις auditions του X-Factor, το οποίο έρχεται στο Mega.

Η Σοφία Λεοντίτση, μια μέρα μετά την audition της στο μουσικό talent show αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό με διαγωνιζόμενο που δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

«Κατά την χθεσινή μου δοκιμασία στο X – Factor. Είδα ανθρώπους να απορρίπτονται και να ανοίγουν την πόρτα της εξόδου με κλωτσομπουνίδια… Αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε και το όχι σε εκπομπές που οι πιθανότητες είναι στα μισά. Δεν κάνετε για αυτήν την δουλειά. Δεν είστε σε θέση να ακούσετε και το όχι άρα δεν μπορείτε να πάτε μπροστά ούτε εκεί ούτε στη δουλειά που έχετε επιλέξει ότι θέλετε να κάνετε. Κάντε κατι άλλο γιατί δεν αγαπάτε πραγματικά ούτε τη μουσική ούτε εσάς.

Η μουσική είναι τρόπος έκφρασης όχι βίας και αποστροφής ότι και αν συμβεί. Το κάνεις για εσένα και για επικοινωνήσεις τα βάθη της ψυχής σου. Με το κοινό που σε ακούει», έγραψε η Σοφία Λεοντίτση στα Instagram Stories της.

Read More

And More