Σοφία Μαριόλα – Στράτος Τζώρτζογλου: Επισκέφθηκαν (και αυτοί) τον Αρχιεπίσκοπο πριν το γάμο τους! [pics]

To Σάββατο το απόγευμα ο Στράτος Τζώρτζογλου και η αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα θα κάνουν στην Κρήτη ένα γάμο, ακριβώς όπως τον ονειρεύτηκαν! Ο Στράτος μιλώντας πριν λίγες μέρες στο ΤLIFE, έκανε λόγο για την ευλογία του Θεού. “Το νιώθω σαν ευλογία…» λέει ο ηθοποιός στο TLIFE! Μακάρι αυτή η ευλογία του γάμου μας να μπορούσε να μοιραστεί σε όλους τους ανθρώπους. Πιστεύουμε σε ένα χαμένο θεό… Τον γάμο μας τον κάνουμε για αυτή την ευλογία και το χαμένο παιδικό όνειρο από την παιδική μας ψυχή… γιατί τελευταία έχει χαθεί όλο αυτό»!

Χθες ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα επισκέφθηκαν τη Μονή Πετράκη και συναντήθηκαν με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο και πήραν την ευλογία του! Λίγο πριν είχαν επισκεφθεί τον επικεφαλής της Εκκλησίας της Ελλάδας και η Τζένη Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια!

Δες φωτογραφίες

“Σήμερα το πρωί επισκεφτήκαμε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κo Ιερώνυμο , ο οποιος μας έδωσε την ευλογία του για τον επερχόμενο γάμο μας στις 8 Ιουνιου στον Τίμιο Σταυρο ,στην περιοχή Σταυρος Ακρωτηρίου στα Χανια! Στις φωτο ο σεβασμιοτατος Αρχιεπισκοπος Ιερονυμος ,με τον αγαπημένο φίλο αρχιμανδρίτη Τιτο” έγραψε ο ηθοποιός

Read More

And More