Σοφία Νικολάου: Με πολιτικό άρωμα η κοπή της πίτας της δικηγορικής της εταιρείας!

Μια ξεχωριστή βραδιά με πολιτικό άρωμα και εκλεκτές παρουσίες πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο γνωστό στέκι Τ5 στο Κολωνάκι για την κοπή της πίτας της δικηγορικής εταιρείας “Σοφία Νικολάου και Συνεργάτες”. Δικηγόροι, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, αλλά και άνθρωποι από τον πολιτικό χώρο έδωσαν δυναμικά το “παρών” στην κοπή της πίτας της δικηγορικής εταιρείας της Σοφίας Νικολάου και σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα μοιράστηκαν ευχές για ένα δημιουργικό νέο έτος.

Η Σοφία Νικολάου δραστηριοποιείται έντονα το τελευταίο διάστημα στα κοινά της Αθήνας, ενώ με την ενασχόλησή της στους τομείς Δικαιοσύνης και Οικονομίας της ΝΔ εντείνονται οι φήμες ότι θα είναι υποψήφια στην Α’ Αθηνών. Η καταξιωμένη δικηγόρος, άλλωστε, πραγματοποίησε πρόσφατα μια ομολογουμένως επιτυχημένη ομιλία στο Συνέδριο του κόμματος και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι εκατοντάδες φίλοι της από τον πολιτικό, δημοσιογραφικό και νομικό χώρο, έσπευσαν να της ευχηθούν για το νέο έτος, ένα έτος για το οποίο η ίδια ευχήθηκε να είναι εκλογικό. Ανάμεσα σε αυτούς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πολυχρονόπουλος, η Λιάνα Σκουρλή, ο Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Κώστας Κρομμύδας με την σύζυγό του Μαρίνα Γιώτη, ο Λάμπρος Παπακώστας, ο Δημήτρης Κοτταρίδης, η Σπυριδούλα Τριάντου και πολλοί ακόμη.

Η Σοφία Νικολάου με την Λιάνα Σκουρλή

Με τον Γιάννη Πολυχρονόπουλο

Η Σοφία Νικολάου είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και η δικηγορική εταιρία την οποία ίδρυσε το 2004 απασχολεί περισσότερα από 12 άτομα. Το γραφείο Σοφία Νικολάου και Συνεργάτες ασχολείται με το Δίκαιο Επιχειρήσεων, Φορολογικό-Διοικητικό Δίκαιο, Οικονομικό-Ποινικό Δίκαιο, καθώς και με ζητήματα Ενέργειας.

Δες φωτογραφίες:

Λάμπρος Παπακώστας, Σοφία Νικολάου

Κώστας Κρομμύδας, Σοφία Νικολάου

Με την σοπράνο Άννα Μορφίδου

Μαρίνα Γιώτη, Κώστας Κρομμύδας, Σοφία Νικολάου

Αλέξης Στεφανάκης, Σοφία Νικολάου

Θράσος Μίαρης, Σοφία Νικολάου

Μαίρη Μπενέα, Σοφία Νικολάου

Ανδρέας Κατσανιώτης, Σοφία Νικολάου

Σοφία Νικολάου, Λουκάς Κατσώνης

 

Σοφία Νικολάου, Εύα Καραϊτίδη

Δημήτρης Κοτταρίδης, Σοφία Νικολάου, Γιώργος Ευθυμίου

Σοφία Νικολάου, Σπυριδούλα Τριάντου

Με τους συνεργάτες από τη δικηγορική της εταιρεία

Read More

And More