Σοφία Παυλίδου: Η επιστροφή στο θέατρο την κάνει να χαμογελά ξανά [pic]

Σοφία Παυλίδου: Η επιστροφή στο θέατρο την κάνει να χαμογελά ξανά [pic] | tlife.gr

Μετά την προσωρινή απουσία της Σοφίας Παυλίδου από την θεατρική παράσταση “Πετάει Πετάει” και την αντικατάστασή της από την Αγγελική Δαλιάνη, η ηθοποιός επέστρεψε στον πρωταγωνιστικό της ρόλο. Φυσικά, ο λόγος που η Σοφία γύρισε στο Χυτήριο και στη δουλειά της ήταν η ανακοίνωση ότι ο Μάνος Παπαγιάννης απομακρύνεται τελικά από το θίασο της θεατρικής παράστασης, ύστερα από τις κατηγορίες περί ξυλοδαρμού εις βάρος της συναδέρφου του, το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης.

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, ο Μάνος Παπαγιάννης θα αντικατασταθεί από τον Σωτήρη Καλυβάτση, ο οποίος συμμετείχε ήδη στην παράσταση, ενώ το ρόλο του Σωτήρη Καλυβάτση θα υποδυθεί ο Μάνος Πίντζης. Πριν λίγη ώρα, μάλιστα, η Κόνι Μεταξά, η οποία πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο ανέβασε στιγμιότυπο από τις πρόβες που ξεκίνησαν σήμερα, όπου ο νέος πρωταγωνιστής μαθαίνει τον ρόλο του.

Η Σοφία Παυλίδου, όπως βλέπετε στην φωτογραφία, κάθεται ανάμεσα στον Μάνο Πίντζη και στον Σωτήρη Καλυβάτση και χαμογελά, νιώθοντας δικαιωμένη, που η διοίκηση του θεάτρου αποφάσισε να παραμείνει εκείνη και να απομακρυνθεί ο Μάνος Παπαγιάννης.

READ more