Σοφία Παυλίδου για Δημήτρη Λιγνάδη: «Δεν ήταν τυχαίο ότι βρέθηκε κατηγορούμενος»

Λίγο μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίνεται ένοχος για δύο βιασμούς και αθωώνεται για τους άλλους δύο, η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε καλεσμένη στο «Alpha Τώρα».

Η αγαπημένη ηθοποιός σχολίασε στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha την καταδικαστική απόφαση για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

«Μπορεί όταν έκανα εγώ την καταγγελία να μην ήταν έτοιμη η κοινωνία αλλά σημασία έχει που τα θύματα πήραν την απόφαση και μίλησαν και ότι απευθύνθηκαν στην δικαιοσύνη. Πράγμα που εγώ έκανα από την πρώτη στιγμή, γιατί δεν θα λυνόταν η διαφορά μου στην τηλεόραση και στις εκπομπές απευθύνθηκα εκεί και είτε ετεροχρονισμένα είτε τη στιγμή που το έκανα εγώ, σημασία έχει ότι οι υποθέσεις πάνε στη δικαιοσύνη και βλέπουμε τη δικαίωση των θυμάτων» ανέφερε αρχικά η Σοφία Παυλίδου. 

«Δεν μου προκαλεί σοκ η απόφαση. Δεν ήταν τυχαίο ότι βρέθηκε κατηγορούμενος. Πιστεύω ότι τα θύματα για να πάρουν την απόφαση να μιλήσουν δεν είχαν στόχο προκαλέσουν την δημοσιότητα όπως είπαν κάποιοι γιατί ούτε ξέρουμε τις ταυτότητες των θυμάτων. Σίγουρα κάτι θα έβγαινε από όλο αυτό και χαίρομαι πολύ που δικαιώθηκαν, έστω τα δύο από τα τέσσερα. Είναι δύσκολο να κάνεις καταγγελία γι’ αυτό και είπαμε ο καθένας όποτε είναι έτοιμος. Σημασία έχει σε κάποια στιγμή να έρχεται αυτή η ώρα που γίνεται η καταγγελία, ώστε να σταματάει η δράση του δράστη» τόνισε επίσης η Σοφία Παυλίδου.

 

Read More

And More