Σοφία Παυλίδου – Χρήστος Φερεντίνος: Επιμένουν να τους χωρίζουν αλλά εκείνοι παραμένουν μαζί!

Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος βλέπουν συχνά ο γάμο τους να γίνεται είδηση με δημοσιεύματα που τους θέλουν να περνούν κρίση και να φτάνουν μέχρι και το διαζύγιο. Το ζευγάρι ωστόσο παραμένει αγαπημένο και ευτυχισμένο με τα δυο παιδιά τους.

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο πρωινό του ΑΝΤ1 την κατάσταση. “Όταν ήταν μικρότερα τα παιδιά ήταν λίγο πιο τρομακτικό, τώρα πια το έχουν συνηθίσει και οι συγγενείς και τα παιδιά”, είπε η Σοφία.

Και συνέχισε: “Οι γονείς μου ζουν στη Θεσσαλονίκη και ένα δημοσίευμα ανά πάσα στιγμή μπορεί να τους ταράξει. Δεν έχω απαντήσει ποτέ ούτε έχω κινηθεί νομικά. Καταλαβαίνω ότι και αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Αν αυτοί αισθάνονται καλά και κοιμούνται το βράδυ ήσυχοι με όλη αυτή την ανακατωσούρα που φέρνουν σε μια οικογένεια, εγώ περισσεύω. Συνήθως, ανά 2-3 χρόνια ανανεώνεται το διαζύγιο μου με τον Χρήστο.”

Κατηγορηματική διάψευση στα δημοσιεύματα είναι η κοινή δημόσια εμφάνιση που ακολούθησε. Η Σοφία και ο Χρήστος έδωσαν το παρών σε εγκαίνια καταστήματος σε γνωστό εμπορικό τον βορείων προαστίων.


Πέτρος Φιλιππίδης, Σοφία Παυλίδου


Χρήστος Φερεντίνος, Πέτρος Φιλιππίδης

Read More

And More