Σοφία Τουντούρη: «Ήμουν έτοιμη, το ήθελα και πραγματοποιήθηκε με τις καλύτερες προδιαγραφές»

Από τη στιγμή που της έκανε την πρόταση η ίδια η Φαίη Σκορδά, τα πράγματα στη ζωή της κινούνται ταχύτατα, καθώς προσπαθεί να ανταποκριθεί και να δικαιώσει όσους την επέλεξαν – με τη Φαίη στο πρώτο πλάνο φυσικά. «Δεν την ήξερα ως άνθρωπο, ένα απλό “γεια” λέγαμε. Η Φαίη είναι αυτό ακριβώς που βλέπεις στην τηλεόραση, αυθεντική, ειλικρινής, επαγγελματίας… Παρά την επιτυχία της, δεν έχει επαναπαυτεί. Έρχεται πρώτη και φεύγει τελευταία, νοιάζεται για τους συνεργάτες της. Δηλαδή αν σε δει κάπως, θα ενδιαφερθεί να ρωτήσει τι σου συμβαίνει. Η Φαίη είναι ο άνθρωπος που μου έδωσε μια ευκαιρία και της οφείλω ένα μεγάλο “ευχαριστώ”» λέει η Σοφία Τουντούρη στο περιοδικό People και τον Γιώργο Πράτανο.

Για όσους δουλεύουν σκληρά η επιτυχία απέχει μόλις ένα τηλεφώνημα. Αυτό ίσως και να το επιβεβαιώνει η Σοφία, που μου εξιστόρησε πώς ξεκίνησαν όλα. «Το καλοκαίρι η Φαίη μού τηλεφώνησε και μου ζήτησε να κάνουμε ένα ραντεβού. Εγώ ήμουν στη Θεσσαλονίκη, εκείνη στη Χαλκιδική». Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυΐα για να αντιληφθεί κανείς τι θα συζητούσαν στο ραντεβού. Η πάντοτε προσγειωμένη Σοφία δεν τσίριξε από τη χαρά της, τουναντίον. Χαμογέλασε απλά μετά το τηλεφώνημα και τηλεφώνησε με τη σειρά της στη μητέρα της. «Δεν υπήρξε δεύτερος που να του είπα για το ραντεβού μέχρι να συναντηθούμε, πέντε ημέρες αργότερα. Κρατάω μυστικά». Όταν της επισημαίνω πως λογικά η αγωνία της θα ήταν μεγάλη, εκείνη συμπληρώνει με χιούμορ «ναι, μην το μετανιώσει».

Σε εκείνο το ραντεβού κανονίστηκαν τα πάντα. Τα δύο κορίτσια συμφώνησαν και η Σοφία άρχισε να πακετάρει για την Αθήνα χωρίς να έχει δεύτερες σκέψεις. «Ήμουν έτοιμη, το ήθελα και πραγματοποιήθηκε με τις καλύτερες προδιαγραφές». Προσπαθώντας να δώσουμε μια εξήγηση για αυτό τον επαναλαμβανόμενο, ασταμάτητο «κατήφορο» των Θεσσαλονικιών προς την Αθήνα, η Σοφία μοιάζει να έχει έτοιμη μια πειστική απάντηση: «Η Θεσσαλονίκη έχει ταβάνι. Δεν υπάρχουν Μέσα και αυτό είναι θλιβερό. Οπότε δεν μπορούν να απορροφηθούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, για πολύ καιρό». Ωστόσο δεν της λείπει, «είμαι τέσσερις μήνες εδώ, είναι νωρίς. Υπάρχουν στιγμές που θα ήθελα να έχω δίπλα μου τη μαμά μου ή την κολλητή μου. Αλλά μου περνάει αμέσως, γιατί τις καλώ και τα λέμε μέσω Facetime».

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή

Read More

And More