Σοφία Τσίπα: Γιόρτασε 3 χρόνια εκπομπής με τους διάσημους φίλους της! Φωτογραφίες

Σοφία Τσίπα: Γιόρτασε 3 χρόνια εκπομπής με τους διάσημους φίλους της! Φωτογραφίες | tlife.gr

Μια υπέροχη βραδιά με όμορφη μουσική αλλά κυρίως πολλά χαμόγελα και αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, έζησαν όσοι βρέθηκαν χθες στο Rock n Roll στο Κολωνάκι.

/

Η Σοφία Τσίπα γιόρτασε τα τρία χρόνια της εκπομπής Ο κόσμος ανάποδα που προβάλεται κάθε Κυριακή στο ΣΚΑΪ και υποδέχθηκε με χαρά τους καλλιτέχνες που φιλοξένησε όλα αυτά τα χρόνια στο πλατό της εκπομπής.

Η Σοφία έγραψε στη σελίδα της στο facebook για τα γενέθλια: Τρία χρόνια «Κόσμος Ανάποδα»!Τρία χρόνια γεμάτα ξεχωριστούς ανθρώπους, αληθινές κουβέντες, σκέψεις, συναισθήματα, παιχνίδια.Τρία μοναδικά χρόνια που θα μείνουν για πάντα μες την καρδιά μου και εσωκλείουν την ορμή, την τρέλα, την αθωότητα και το πάθος της πρώτης σόλο τηλεοπτικής μου εμπειρίας. Το πιο μεγάλο στοίχημα για μένα ήταν μια πιο ανθρώπινη τηλεόραση, με σεβασμό όχι μόνο απέναντι στους ανθρώπους που βρεθηκαν απέναντί μου αλλά και στους τηλεθεατές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες αυτές τις προσωπικότες που με εμπιστεύτηκαν, με στήριξαν και με τίμησαν με την παρουσία τους…

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά!

/
Βάνα Μπάρμπα, Αλέκος Συσσοβίτης

/
Η Σοφία με τη Βάνα και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο


Μιμή Ντενίσης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου


Με την Εύα Αντωνοπούλου


Με την Κατερίνα Λέχου

Με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο

Χριστίνα Αλεξανιάν – Παναγιώτης Πετράκης


Μιμή Ντενίση – Νεκτάριος Σκαμνάκης

READ more