Σοφία Βεργκάρα: Ο εκνευρισμός της με Ισπανό παρουσιαστή για τα αγγλικά της – «Εσύ μιλάς καλύτερα από εμένα;»

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα απόσπασμα με τη Σοφία Βεργκάρα και έναν Ισπανό δημοσιογράφο, ο οποίος θέλησε να την κοροϊδέψει για τα αγγλικά της.

Η 51χρονη Κολομβιανή ηθοποιός, η οποία έγινε διάσημη από τη σειρά «Modern Family», βρίσκεται σε περιοδεία για την προώθηση της επερχόμενης σειράς της στο Netflix με τίτλο «Griselda». Έτσι, λοιπόν, εμφανίστηκε στο ισπανικό talk show «El Hormiguero», όπου έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν ενθουσιάστηκε με τις ερωτήσεις του παρουσιαστή Πάμπλο Μότος.

Στην ισπανόφωνη συνέντευξη, η Σοφία Βεργκάρα ρωτήθηκε κάποια στιγμή για την εποχή που πρωταγωνιστούσε ως Γκλόρια Πρίτσετ στη βραβευμένη κωμική σειρά «Modern Family» από το 2009 έως το 2020.

Ωστόσο, ενώ απαντούσε στην ερώτηση, ο παρουσιαστής την διακόπτει και την ρωτάει: «Πώς λες Modern Family;», για να την τρολάρει για την προφορά της. «Το λέω λάθος; Ω, επειδή εσύ μιλάς καλύτερα αγγλικά από εμένα;» απάντησε η διάσημη ηθοποιός..

Η απογοήτευσή της και ο εκνευρισμός της είναι εμφανείς καθώς γυρνά από την άλλη πλευρά με ένα απογοητευμένο βλέμμα στο πρόσωπό της.

Read More

And More