Σοφία Βογιατζάκη: Η εξομολόγηση για την μητρότητα – “Ποτέ δεν είχα την ανάγκη να κάνω ένα παιδί”

Με αφορμή την συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου στη νέα τηλεοπτική σειρά «Αστέρια στην Άμμο», η Σοφία Βογιατζάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «TV Μανία» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την μητρότητα, τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της, αλλά και την εξωτερική της εμφάνιση.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Στη ζωή σου έχεις περισσότερο την ανάγκη της μητρότητας ή της συντροφικότητας;
Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που του άρεσε η συντροφικότητα. Δεν υπήρξα η γυναίκα, όπου το βιολογικό της ρολόι θα «χτυπούσε» κι εκείνη θα το άκουγε. Μάλλον δεν το άκουσα. Δεν είχα τη θέληση να κάνω ένα παιδί ή οικογένεια. Αν την είχα, θα τα είχα κάνει. Τα παιδιά τα λατρεύω, λιώνω, πεθαίνω. Έχω τρελή αδυναμία στα ανιψάκια μου και σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Τα παιδιά είναι η αδυναμία μου. Αλλά ποτέ δεν είχα την ανάγκη να γίνω μητέρα.

Έχεις υπάρξει τυχερή ή άτυχη στον έρωτα;
Τίποτα από τα δύο. Έχω υπάρξει τρελή στον έρωτα! (γελά). Όταν ερωτεύομαι είμαι όλη την ημέρα στην τρέλα. Τον ζω στο φουλ. Έχω ζήσει όμορφες στιγμές.

Σε έπιασε ποτέ κρίση ανασφάλειας για την εμφάνισή σου;
Όχι, ποτέ! Πάντα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Και τις φορές που μπήκα στη διαδικασία να κάνω διατροφή και να χάσω κιλά, το έκανα μόνο για λόγους υγείας. Όχι για λόγους ομορφιάς ή εμφάνισης. Δεν έχω πιο βαρετό από το να φτιάχνομαι, να βάφομαι. Το κάνω μηχανικά πια, λόγω της δουλειάς μου.

Read More

And More