Σοφία Βογιατζάκη: «Ποτέ δε φαντάστηκα τον εαυτό μου ως σύζυγο»

Η Σοφία Βογιατζάκη την Παρασκευή 6/5 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, για την επιλογή της να μην παντρευτεί και να κάνει παιδιά αλλά και τον θάνατο των γονιών της.

«Όλοι μου οι φίλοι δεν ξεχωρίζουν από την οικογένειά μου. Νιώθω τόση ασφάλεια και πληρότητα που δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να πω θα κάνω κάτι άλλο, καινούργιο δικό μου. Μου αρέσει η συντροφικότητα και το μοίρασμα με έναν άνθρωπο αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ τον εαυτό μου ως σύζυγο με παιδιά».

Σχετικά με την απώλεια των γονιών της, η Σοφία Βογιατζάκη δήλωσε: «Μου λείπει που δεν ακούω τη φωνή της μαμάς μου αλλά δε μου λείπει τίποτα άλλο γιατί είναι τόσο ισχυρή η παρουσία της και η αγάπη της. Αυτό που χαρακτηρίζει τη μαμά μου ήταν για όλους τόσο αφοπλιστική η αγάπη της που δε σου άφηνε περιθώριο να μην την αγαπάς πολύ, ήταν μια ανοιχτή αγκαλιά».

Και συμπληρώνει: «Οι γονείς μου ήταν ελεύθερα μυαλά και ωραίες προσωπικότητες. Το μόνο που έλεγαν ήταν ότι θα κάνετε αυτό που θα σας κάνει χαρούμενες και ευτυχισμένες. Ποτέ δε μου είπαν ‘πότε θα δω εγγόνια’».

Read More

And More