Σοφία Βόσσου: Το πρώτο μήνυμα μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο (video)

Λίγο καιρό μετά τη δεύτερη επέμβαση στην οποία χρειάστηκε να υποβληθεί, επέστρεψε στο σπίτι της η Σοφία Βόσσου.

Συγκεκριμένα, η καλλιτέχνης χρειάστηκε πριν από λίγο καιρό να περάσει για δεύτερη φορά το κατώφλι του χειρουργείου, έπειτα από επιπλοκή που είχε παρουσιαστεί μετά την πρώτη επέμβαση, στην οποία είχε υποβληθεί για να αντιμετωπιστεί πρόβλημα υγείας με το στομάχι της, όπως είχε αναφέρει μιλώντας στο Happy Day η κόρη της Ερασμία.

“Δε συντρέχει κανένας λόγoς ανησυχίας. Έκανε ένα χειρουργείο στο στομάχι γιατί υπήρξε μια επιπλοκή που συνηθίζεται και έπρεπε να ξαναμπεί για να διορθωθεί αυτό που είχε γίνει στο πρώτο χειρουργείο. Είναι καλά, δεν συντρέχει πραγματικά κανένας λόγoς ανησυχίας. Αυτή τη στιγμή κοντά της βρίσκομαι εγώ γιατί λόγω Covid είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και δε μπορεί να έχει καμία επίσκεψη. Απαγορεύεται αλλά τις επόμενες ημέρες θα είναι εκτός νοσοκομείο και θα όλα καλά” είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Πράγματι η Σοφία Βόσσου μέσα στο Σαββατοκύριακο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στα social media ευχαρίστησε όλους όσους αυτό το διάστημα της έστελναν μηνύματα αγάπης δείχνοντας το ενδιαφέρον τους.

Read More

And More