Σοφιάννα Αβραμάκη στον Μουτσινά: Απαντά για τη Μαρία Αντωνά και τη συνάντηση για τον Άρη Σοϊλέδη μετά το Survivor

Στην Ελλάδα επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες η Σοφιάννα Αβραμάκη, μετά την αποχώρησή της από το Survivor.  Την Τετάρτη 11/5 η 26χρονη φυσιοθεραπεύτρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της από το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και για τη συνάντησή της με τη Μαρία Αντωνά.

«Επειδή προσαρμόζομαι πολύ εύκολα σε καταστάσεις πίστευα ότι στο κομμάτι της συμβίωσης θα τα πάω πολύ καλά αλλά εκεί αντιμετώπισα τα περισσότερα προβλήματα, γιατί μπορεί να έρθει κάποια στιγμή που δεν θέλει να συμβιώνεις αλλά δυστυχώς δεν γίνεται να απομονωθείς. Πιστεύω ότι αρκετοί παίκτες μπήκαν με σκοπό να με διώξουν από το παιχνίδι», είπε αρχικά η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Σχετικά με τη συνάντησή της με την Μαρία Αντωνά, η Σοφιάννα Αβραμάκη ανέφερε: «Η Μαρία είναι φίλη μου και συναντηθήκαμε κιόλας. Με την Μαρία επικοινώνησα πολύ νωρίς, με το που βγήκα γιατί ήξερα τι έχει ακουστεί για εμένα και τον Άρη και είδα και κάποιες συνεντεύξεις παικτών μου. Θα την έπαιρνα ούτως η άλλως απλά εγώ δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλη διάσταση είχε πάρει. Πρέπει να ήταν το top της επικαιρότητας».

Αναφορικά με τους έντονους τσακωμούς στο Survivor, με πρωταγωνιστή τον Τάκη, η Σοφιάννα Αβραμάκη σχολίασε: «Στο παιχνίδι υπάρχει ένταση γιατί υπάρχει ο Τάκης. Εκεί που ξεκινάει ο Τάκης σταματάει η ηρεμία. Πιστεύω ότι ζει μέσα από τους τσακωμούς, έχει αυταπάτες και αυτός είναι και ο λόγος που θυματοποιείται. Αν φύγει ο Τάκης θα ηρεμήσουν σίγουρα τα πράγματα». 

Δες όλα όσα είπε στο Καλό Μεσημεράκι:

Read More

And More