Σοφίνα Λαζαράκη: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Ισπανό σύντροφό της!

Η Μαδρίτη έφερε με πολλούς τρόπους τύχη στην ζωή της Σοφίνας Λαζαράκη. Αν και έφυγε από την Ελλάδα στην αρχή μιας πολλά υποσχόμενες καριέρα στην υποκριτική, η μετακόμιση στην Ισπανία φαίνεται ότι αποζημίωσε πλήρως την κόρη της Μαίρη Μηλιαρέση. Η Σοφίνα επέλεξε το περασμένο καλοκαίρι να αλλάξει επαγγελματική πορεία και να εξελίξει την σπουδές της στο μπαλέτο, αποφασισμένη πλέον να ασχοληθεί με τον κλασικό χορό. Ενώ διαλέξει μία από τις κορυφαίες σχολές χορού της Μαδρίτης και καθώς έβλεπε το όνειρο της να παίρνει σιγά-σιγά σάρκα και οστά, ο έρωτας χτύπησε την πόρτα της.

Η Σοφίνα γνώρισε τον επίσης χορευτή Χοσουέ Ουγιάτε, ο οποίος είναι γιος του ιδιοκτήτη της σχολής στην οποία σπουδάζει. Από την πρώτη κιόλας δημοσιοποίηση της σχέσης τους στα social media, τον περασμένο Δεκέμβριο, η Σοφίνα δεν έκρυψε πόσο πολύ θαυμάζει το σύντροφό της, ενώ Χοσουέ δεν σταματά να εκφράζεται με τρυφερότητα για εκείνη στα social media. Έκτοτε, η σχέση τους εξελίχθηκε με γοργούς ρυθμούς. Εκτός από φοιτητές της ίδιας σχολής μπαλέτου, είναι και συγκάτοικοι τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας, ενώ -σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, η Σοφίνα έχει γνωρίσει την οικογένειά του συντρόφου της.

Έτσι, λοιπόν, δεν νιώθει μοναξιά στην ισπανική πολύ, ενώ πολύ σύντομο σχεδιάζει να επισκεφτεί την Ελλάδα μαζί με τον αγαπημένο της, προκειμένου να γνωρίζει και εκείνος την οικογένειά της.

Read More

And More