Σοκ! 10χρονη δέχτηκε επίθεση από δύο σκυλιά!

Ένα κοριτσάκι 10 ετών δέχτηκε επίθεση από δύο σκυλιά. Ευτυχώς επέζησε αλλά έχει σοβαρούς τραυματισμούς στο πρόσωπο και το σώμα.

Το περιστατικό ξεκίνησε καθώς η μικρούλα Rhianna έκανε ποδήλατο. Τότε δύο σκυλιά, ράτσας Rottweiler άρχισαν να την κυνηγούν. ”Ήταν σαν ταινία τρόμου”, δήλωσε η γιαγιά της 10χρονης.

Το μικρό κορίτσι φαίνεται πως δέχτηκε επίθεση από τα σκυλιά καθώς έκανε ποδήλατο. Το ένα της δάγκωνε τα χέρια ενώ το άλλο προσπαθούσε να της δαγκώσει τα πόδια. Η γιαγιά της και άλλοι περαστικοί που ήταν μπροστά στο συμβάν προσπαθούσαν να αποτρέψουν την επίθεση αλλά δεν πρόλαβαν. Το κορίτσι έπεσε από το ποδήλατο, έσπασε το σαγόνι της, ενώ, ταυτόχρονα, τα σκυλιά που της επιτέθηκαν την δάγκωσαν στο σώμα.

Ευτυχώς, εκείνη τη στιγμή βρέθηκε εκεί ένας περαστικός με το αυτοκίνητο του και πάτησε την κόρνα, τρομάζοντας τα και κάνοντάς τα να απομακρυνθούν για λίγο. Τότε η γιαγιά έτρεξε και πήρε στην αγκαλιά την εγγονή της, την οποία και μετέφερε μέσα στο σπίτι. Τα σκυλιά όμως, δεν σταματούσαν με τίποτα. ” Πήρα την Rhianna μέσα στο σπίτι αλλά τα σκυλιά δεν απομακρύνονταν με τίποτα χτύπαγαν με τα πόδια τους τα τζάμια του σαλονιού, προσπαθώντας να μπουν μέσα. Ήμασταν πολύ φοβισμένες”, αναφέρει η γιαγιά της μικρής.

”Ακόμα ακούω τις φωνές της την ώρα της επίθεσης. Ευτυχώς που δεν την δάγκωσαν στο λαιμό γιατί τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Σε δευτερόλεπτα η Rhianna ούρλιαζε και ήταν γεμάτη αίματα”, δήλωσε συγκλονισμένη η ηλικιωμένη γυναίκα.

Read More

And More