Σοκ στην Ορεστιάδα! Επιχειρηματίας βίαζε ανήλικα κορίτσια

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από την αποκάλυψη νέας υπόθεσης παιδεραστίας μετά τη σύλληψη 42χρονου καταστηματάρχη, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς 13χρονων κοριτσιών, ενώ ερευνώνται και άλλες περιπτώσεις που δεν έχουν καταγγελθεί…

Οι ψίθυροι στην κλειστή κοινωνία της Ορεστιάδας ότι ο 42χρονος είχε αποπλανήσει μαθήτριες, η ηλικία των οποίων δεν ξεπερνά τα 13 χρόνια, είχαν φτάσει στα αυτιά των αστυνομικών. Ωστόσο κανείς από τους γονείς των κοριτσιών δεν είχε προβεί σε επίσημη καταγγελία.

Tο απόγευμα της περασμένης Τρίτης, όπως διαβάζουμε στο NewsIt, έγινε συντονισμένη επιχείρηση από την ασφάλεια και ακολούθησε έφοδος στο σπίτι του 42χρονου, ο οποίος συνελήφθη. Οι πληροφορίες για τη δράση του συνοδεύτηκαν με κατοχή οπλισμού, που επιβεβαιώθηκε. Ο 42χρονος κατηγορείται ότι κατείχε παράνομα ένα πιστόλι κρότου-λάμψης, 20 φυσίγγια, τέσσερις γεμιστήρες πολεμικού όπλου, μία βαλλίστρα σκοποβολής, δύο μαχαίρια και δύο μικρά ξίφη, μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο και μία σιδηρογροθιά, τα οποία κατασχέθηκαν.

Read More

And More