Σοκ στο Τατουάζ: Νεκρή η Μαργκώ - Ποια πρωταγωνίστρια μένει έγκυος!

Σοκ στο Τατουάζ: Νεκρή η Μαργκώ – Ποια πρωταγωνίστρια μένει έγκυος! | tlife.gr

Σε περίπου μία εβδομάδα το «Τατουάζ» ρίχνει οριστικά αυλαία έπειτα από δύο χρόνια. Το σήριαλ του Ανδρέα Γεωργίου, που δεν σταμάτησε στιγμή να μας εκπλήσσει, πρόκειται να μας συναρπάσει για ακόμα μια φορά. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές με τους πρωταγωνιστές να βλέπουν την ζωή τους να αλλάζει είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «MYtv» εκτός από τον γάμο της Όλγας και του Στέφανου, ακόμα μια ευχάριστη εξέλιξη έρχεται να συμπληρώσει την ευτυχία της οικογένειας. Η Άννα και ο Αλέξανδρος προχωρούν στην επόμενη φάση του γάμου τους με ένα γεγονός που συμπληρώνει την ευτυχία τους, καθώς η Άννα μαθαίνει ότι είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Από την άλλη πλευρά, η Τατιάνα και ο Τόνυ φεύγουν μόνοι τους στο Χονγκ Κονγκ και ζουν τον έρωτά τους  μακριά από όλους. Ο Ορφέας φτάνει σε ένα σημείο που καταλαβαίνει ότι ο δρόμος που ακολούθησε δεν έχει καλή κατάληξη και ότι η ζωή δεν δίνει δεύτερες ευκαιρίες και αφήνει την τελευταία του πνοή στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται. Τέλος, η Μαργκώ φτάνει στο σημείο που την οδήγησαν οι δικές της επιλογές και πεθαίνει έπειτα από ένα συμβόλαιο θανάτου που εκτελεί κάποιος με εντολή του Συμβουλίου.

READ more