Σόκαρε τους πάντες βάζοντας στο facebook γυμνές φωτογραφίες της μετά από διπλή μαστεκτομή!

Oι φωτογραφίες που βλέπεις, πιθανώς να σε σοκάρουν. Είναι όμως φωτογραφίες που δίνουν μήνυμα ζωής. Η νέα ξανθιά γυναίκα που βλέπεις θέλησε να δώσει μήνυμα, για την πρόληψη που μπορεί να σου σώσει τη ζωή από τον καρκίνο, αλλά και το γεγονός ότι μπορείς να παλαίψεις τον καρκίνο και να τον νικήσεις.

/

Στα 32 της χρόνια η Beth Whaanga διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού αλλά και με το γονίδιο της προδιάθεσης για καρκίνο στο μαστό και στις ωοθήκες και υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και αποκατάσταση στήθους , όπως ακριβώς έκανε και η Angelina Jolie.

Μετά από την επέμβαση πόζαρε στη φίλη της φωτογράφο Nadia Masot γυμνή, θέλοντας να δείξει όλα τα σημάδια που άφησε η περιπέτεια της στο σώμα της. Όπως βλέπεις και στην παρακάτω φωτογραφία, η Beth αφαίρεσε τις ελιές της αλλά και τους λεμφαδένες της.

/

Η 32χρονη αφού ενημέρωσε σχετικά τους φίλους της στο facebook, ανέβασε τις φωτογραφίες στο προφίλ της με αποτέλεσμα να σοκάρει πολλούς ενώ την διέγραψαν από φίλη τους πάνω από 100 άτομα γιατί θεώρησαν το περιεχόμενο των φωτογραφιών προσβλητικό!

//

Εσένα θα σε σόκαρε αν εμφανιζόταν μια παρόμοια φωτογραφία στο timeline σου;


Read More

And More