Σοκάρει διάσημη πρωταγωνίστρια! Αποκάλυψε πως έχει πέσει δυο φορές θύμα βιασμού

“Δεν θα νιώσω ντροπή”, είπε η διάσημη ηθοποιός, λίγο αφότου αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Η διάσημη πρωταγωνίστρια “σπάει” τη σιωπή της και αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως έχει πέσει δυο φορές θύμα βιασμού.

Αρχικά μέσω επιστολής που έστειλε στο περιοδικό Rolling Stone προκειμένου να δημοσιευτεί ο Γολγοθάς που έζησε, και κατόπιν μέσω του λογαριασμού της στο Twitter η ηθοποιός Evan Rachel Wood, γνωστή από τη συμμετοχή της στις δημοφιλείς στο “True Blood”αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα βιασμού δύο φορές. Ο λόγος που αποφάσισε πλέον να μιλήσει ανοιχτά για αυτά τα περιστατικά είναι το γεγονός ότι έχει σιχαθεί πλέον τη σιωπή.

“Έχω βιαστεί από έναν σύντροφό μου την περίοδο που ήμασταν μαζί. Και, σε μια διαφορετική περίπτωση, από έναν ιδιοκτήτη μπαρ”, αποκάλυψε μέσω της επιστολής της και σόκαρε…

Η ίδια, τώρα θεωρεί πολύ σημαντικό για τα θύματα να μιλούν ανοιχτά για αυτό που τους συνέβη. “Δεν πιστεύω πως ζούμε σε μια εποχή που ο κόσμος μπορεί ακόμα να μένει σιωπηλός. Όχι όταν η κατάσταση στην οποία βρίσκεται πλέον ο κόσμος μας χαρακτηρίζεται από σεξισμό”, είπε χαρακτηριστικά.


Read More

And More