Σοκάρει γνωστή τραγουδίστρια: «Επιλέγω τον θάνατο από το εμβόλιο για τον κορονοϊό»

Η διάσημη ράπερ M.I.A. αποκάλυψε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, ότι είναι υπέρμαχος του κινήματος κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, φτάνοντας στο σημείο να δηλώσει ότι θα επέλεγε τον θάνατο από το να κάνει το εμβόλιο για τον νέο κορονοϊό.

«Εάν είχα να επιλέξω ανάμεσα στο εμβόλιο και στο τσιπάκι, θα διάλεγα τον θάνατο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όταν χρήστης του twitter τη ρώτησε γιατί είναι τόσο κατά των εμβολίων, εκείνη απάντησε: «Οι περισσότεροι επιστήμονες είναι στο κρεβάτι μαζί με τις μεγάλες επιχειρήσεις. Οι επιχειρήσεις “το κάνουν” με τις τράπεζες, οι τράπεζες με τους τεχνολογικούς κολοσσούς και οι τεχνολογικοί κολοσσοί με μας. Ο κορονοϊός “το κάνει” με την επιστήμη και ούτω καθεξής. Οπότε η καλύτερη λύση είναι η πρόληψη».

Ακόμα, όπως αποκάλυψε η κατά κόσμον Mathangi Arulpragasam, μετάνιωσε πικρά που αναγκάστηκε να εμβολιάσει τον 11χρονο γιο της, προκειμένου να γίνει δεκτός σε σχολείο των ΗΠΑ. «Πράγματι στην Αμερική με υποχρέωσαν να εμβολιάσω το παιδί πριν ξεκινήσει το σχολείο. Ήταν ό,τι πιο δύσκολο για μένα να μην έχω το δικαίωμα της επιλογής ως μητέρα. Δεν θέλω να το ξανανιώσω αυτό το συναίσθημα».

Μάλιστα, σε επόμενο tweet της, σχολίασε μεταξύ άλλων: «Μην πανικοβάλλεστε, δεν θα πεθάνετε […] Όλα τα εμβόλια που έχετε κάνει μέχρι τώρα θα σας βοηθήσουν να το ξεπεράσετε».

Read More

And More