Σοκάρει γνωστός Έλληνας ηθοποιός: “Είχα κατάθλιψη, έχασα τη φωνή μου για 6 μήνες”

Στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου Pop Up μίλησε ο Παναγιώτης Πετράκης το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή χωρίς να διστάσει να παραδεχτεί πως αυτός είναι ένας τομέας της ζωής του στον οποίο δεν τα πάει καλά και εξομολογήθηκε πως προτιμά τη μοναξιά του΄.

“Τα προσωπικά μου ήταν πάντα πηγή στεναχώριας. Είναι ένας τομέας που δεν έχω καλές επιδόσεις. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος, είμαι αρκετά εσωστρεφής και μοναχικός. Δεν πιστεύω στη συντροφικότητα, οι σχέσεις στις μέρες μας είναι ανταλλακτικές. Ο καθένας ψάχνει κάποιον να ταιριάξει στη ζωή του αν δεν κολλάει δε θα το παλέψει να γνωρίσει έναν άνθρωπο, να τον ψάξει… Έχω τη μάνα μου και το σκύλο μου και είμαι μια χαρά. Δεν θα έκανα γάμο ή παιδί εκτός γάμου. Δεν μου αρέσει αυτός ο κόσμος για να φέρω παιδιά” ανέφερε.

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Πετράκης μίλησε και για μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του στην οποία κλήθηκε να παλέψει ενάντια στην κατάθλιψη.

“Άρχισα να έχω αϋπνίες, να μη σταματάει το μυαλό μου να σκέφτεται… Σκέφτομουν άσχετα πράγματα, δε σε αφήνει αυτό να ηρεμήσεις. Άρχισα να ψάχνω τι μου συμβαίνει, η διάθεσή μου ήταν πολύ πεσμένη, πολύ μαύρη. Απευθύνθηκα σε ειδικό… Είχα κατάθλιψη, για έξι μήνες έχασα τη φωνή μου και με βοήθησε ο Χριστός να το ξεπεράσω. Το άγχος μου και οι φοβίες μου σωματοποιήθηκαν. Φοβήθηκα γιατί από τη φωνή μου εξαρτάται η δουλειά μου, σκέψου αν σωματοποιείται με τέτοιο τρόπο τι γίνεται στα εσωτερικά όργανα» είπε. 

Read More

And More