Σοκάρει η Αγγελική Ηλιάδη: «Είχα χάσει εντελώς την όραση από το ένα μου μάτι, λόγω φαρμάκων»

Σοκάρει η Αγγελική Ηλιάδη με την αποκάλυψη που έκανε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως είχε χάσει εντελώς την όρασή της από το ένα της μάτι, λόγω των φαρμάκων που έπαιρνε για τη φωνή της.

Μιλώντας στο «Πρωινό Ant1» και την Μαίρη Αρώνη, η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση και ευτυχώς η όρασή της αποκαταστάθηκε.

«Είχα χάσει την όραση από το ένα μου μάτι, εξαιτίας φαρμάκων που παίρνουμε κατά τη διάρκεια της δουλειάς όταν αρρωσταίνουμε και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Είχα χάσει εντελώς την όραση από το ένα μου μάτι, λόγω φαρμάκων που έπαιρνα για να βοηθάω τη φωνή μου στο να τραγουδάω όταν αρρώσταινα ή έκλεινε ο λαιμός.

Ευτυχώς έκανα το χειρουργείο και όλα πήγαν πολύ καλά. Σιγά σιγά γίνεται αυτό μέχρι που κάποια στιγμή φτάνεις στα 0/10 της όρασης και δεν βλέπεις καθόλου. Τώρα όμως βλέπω τα πάντα. Όταν έβγαλα τον επίδεσμο την επόμενη μέρα του χειρουργείου, ένιωσα ότι έβλεπα τα πάντα για πρώτη φορά», αναφέρει η Αγγελική Ηλιάδη.

Απόσπασμα από την εκπομπή «Πρωινό Ant1»…

Read More

Read More